Instruktioner för hur man använder en wella drabber

December 6

Instruktioner för hur man använder en wella drabber


När färgning någons hår en ljusare nyans, är det vanligt att personens toner för att visa igenom - ger håret en fräck eller rödaktig ton när det är tänkt att vara blond. Samma sak sker när man försöker att färga över grått hår - de grå toppar ut under färgen. För att lösa detta problem, erbjuder Wella en rad drabbers. Wella s drabber formel är en gräddlik ämne som tillsätts i hårfärgningsmedel formel för att undvika mörka eller ljusa toner från lyser igenom. Denna produkt är en professionell hårfärgningsmedel och bör endast användas av en legitimerad frisör.

Instruktioner

• Blanda lika delar av utvecklare och hårfärg i en plastskål. Skaka båda flaskorna noggrant. Använd aldrig en metallskål vid blandning hårfärg eftersom metallerna i skålen kan påverka den kemiska reaktionen och ändra färgen på färgämnet.

• Utvärdera vilken typ av drabber att använda - ljuset drabber eller mörka drabber. Ljus drabber fungerar bäst på ljusare brunt hår eftersom den inte har så mycket röd täckning. Mörk drabber används på mörkbrun eller svart hår.

• Tillsätt en del drabber i blandningen och rör om ordentligt. Mängden drabber du lägger beror på kundens hår. Börja med en del drabber att se effekten. Om resultaten är inte vad du hoppats på, kan du lägga till upp till tre delar drabber till blandningen.

• Applicera färgen på håret och sedan sätta ett plastlock på håret. Vänta resten av behandlingstiden innan du sköljer ut färgen. Om undertoner är fortfarande alltför fräck, eller om grå visar fortfarande igenom, tillsätt mer drabber till färgen och starta processen igen.


Relaterade artiklar