Diorama Tekniker

September 8

Diorama Tekniker


Skapa en diorama sätter en värld på displayen. Från skolprojekt till museiföremål, bygga realistiska inställningar, landskap, figurer och detaljer föra diorama värld till liv. Lärande tekniker för att konstruera en diorama ger nycklarna till projekt framgång. Diorama artister införliva verklighetstrogna material, mänskliga och djurfigurer, repliker av växter, möbler och alla rekvisita som behövs för att göra en scen trovärdig på samma sätt som teater eller filmtekniker bygga en uppsättning.

Papper Mache Diorama

Papper mache erbjuder ett billigt och mångsidigt sätt att skapa en diorama. I projekt som sträcker sig från ett barns första skokartong diorama till en detaljerad Diorama i ett museum, erbjuder papper mache ett flexibelt material för att skapa landskap, föremål och figurer. För diorama användning, kan du göra en tunnare papper mache blandning för att möjliggöra mer i detalj. I stället för den vanliga kopp vatten till en kopp mjöl, använda en och en fjärdedel kopp vatten till en kopp mjöl. För en stor Diorama kan du använda hönsnät att bilda formen av terrängen. Med denna metod, torkar pappers mache snabbare. Använd avbitare för att klippa hönsnätet till önskad storlek och form med händerna. Använd handskar för att undvika nedskärningar, och vrid klippkanter under. Du kan använda en häftpistol för att fästa hönsnät till en styrelse. Bygg strukturen på marken genom att lägga remsor av tidningspapper eller pappershandduk doppad i papper mache blandningen över kycklingen trådstruktur.

Naturmaterial Diorama

Användningen av artiklar från naturen lägger en realistisk element till diorama. Lägg till pinnar för stockar. Torra små ändarna av trädgrenar och klipp dem till rätt storlek för buskar och träd. Limma i stenar och sand för trovärdig terräng. Konstruera en diorama från objekt som du hittar i din trädgård eller ute i naturen, eller kombinera naturmaterial med andra tekniker. The Natural State webbplats knowitall.org föreslår att införliva torkade insekter och växtmaterial, med hjälp av färgad akryl pasta för marken och lägga vadd för moln till en målad himmel. Pebbles från en bäck kan användas för en eldstad i ett diorama, bark från pinnar fungerar som bark, torkade mossor lägga till färg och konsistens till landskapet, torkade gräs kortklippt och limmade ner göra en äng, tillämpad lera över papper mache fabrikat kullar och adobe byggnader ser naturliga ut.

Miniatyr Diorama

Tillgången på miniatyrer för fantasy spel, party, dockskåp, leksaker och samlare ger en skatt för diorama konstnärer. Om Diorama är ett skolprojekt eller komplettering, kontrollera reglerna innan du lägger någon produkt som kommer färdiga. För de som skapar dioramor utan dessa begränsningar, såsom kreativa uttryck eller undervisningssyfte, användning av miniatyrer erbjuder lagt realistiska detaljer. Du kan få miniatyr keramik, korgar, verktyg, möbler, människor, djur, insekter, fordon, verktyg och olika typer av hårdvara för att förbättra diorama, såsom remskivor och rep för att skapa rörliga delar. Beroende på diorama skala, kanske du kan införliva smycken poster såsom charm, kedja och pärlor. Pärlor finns i många material, storlekar och former, inklusive frukt, skarabéer, religiösa symboler, halvädelstenar och mer. Leksaker, såsom militära tillbehör, mode docka tillbehör, poserar dockor, actionfigurer och djur kan passa din diorama.


Relaterade artiklar