Hur att montera en elektrisk handborr

August 19

Hur att montera en elektrisk handborr


Det finns många anledningar att montera en elektrisk handborr på plats. Ibland är det helt enkelt lättare att hålla borren monterad på plats och dra objektet du borrar upp till det. Detta möjliggör mer konsekvent borrning och kan göra det lättare att borra rätt plats med hjälp av guider. Andra gånger är det lämpligt att montera en borr för att driva ett hjul-drivet verktyg, såsom en polerhjul.

Instruktioner

• Förbered monteringsytan för borren fästet. Det viktiga saker att kontrollera är att du har utrymme att montera borren på plats och ändå använda den för dina ändamål. Kontrollera borr clearance och området på varje sida av borren. De flesta arbetsbänkar gör det enkelt att göra uppgifter som denna.

• Bestäm hur borren kommer att behöva placeras. Det kan vara fördelaktigt att montera borren upp och ned eller i sidled, beroende på det fria utrymmet runt den. Se till att det finns utrymme för handen för att driva borren gång monterade.

• Fäst en slangklämma tätt runt borren. Detta kommer att vara hur du monterar borren till din arbetsbänk. Med hjälp av en slangklämma kan du montera borren utan att ändra sin kropp eller handtag.

• Skruva fast slangklämman till arbetsbänk. Om det behövs, använder små trä block eller annan stig att tillåta borren vila stadigt på plats. Om det finns en hel del spänning på objektet du borrar, kommer det vill sparka på sin plats. De små träblock hjälpa till att hålla den på plats och hindra den från racketen tillbaka ner på arbetsbänken.


Relaterade artiklar