Hur man gör en Tyg Basket kantad med band

May 24

Hur man gör en Tyg Basket kantad med band


En korg har förmodligen 101 användningsområden: för att samla in, lagra, visa, som ett alternativ till presentpåsar, och som ett dekorativt objekt vid påsk. Medan många människor vet hur man syr, färre människor har korg vävning färdigheter. Genom att använda dina sömnad färdigheter för att skapa ett tyg korg kantad med band, skapar du en dekorativ och funktionell korg som kan överleva något gjord av halm eller rotting.

Instruktioner

• Avslöja din honung bulle. Organisera remsorna efter färg, separera dem i olika högar. Greppa fyra stycken slumpvis och sy de övre och undre ändarna av dessa remsor tillsammans. Upprepa tills du har använt upp alla tygremsor.

• Ta en gäng av dina sys-ihop remsor och sy ena änden av den till ena änden av rörledningar. Linda tyget tätt runt rören så att du dölja rören. När du använder upp allt tyget från detta gäng göra några stygn i slutet av den för att hålla den på plats. Upprepa med en annan massa tyg tills alla 6 varv av rören är täckt. Du bör ha cirka fyra klasar av fyra remsor var kvar.

• Ta ena änden av den numera omfattas rörledningar och börja linda det inåt. Gör ett stygn för att sy den inre spolen till den yttre spiralen. Håll linda rören och sy den inre spolen till den yttre spiralen. Sluta när du har en spiral av sju rader av rörledningar över.

• Stapla din rörledningar runt denna botten spole, sy varje övre skikt till varje nedre skikt genom att göra fyra stygn spridda runt i norr, söder, öst och väst delar av spolen för att hålla den på plats. Fortsätt på detta sätt tills du har lagom rörledningar vänster ytterligare ett skikt på korgen.

• Linda 2 fot av dekorativa band runt denna sista biten av rörledningar. Bildas öglor på rör och band runt det sista lagret av korgen, sy den till bottenskiktet av rörledningar med några stygn.

• Ta dina 39 inches av mindre rör och sy en av dina återstående klasar av tyg till den ena änden av detta rör. Linda tyget runt rörledningen, sy den på plats. När du kommer till slutet av bandet av textil, sy en annan bit tyg på rören och linda den runt. Fortsätt på samma sätt tills du täcka alla rörledningar.

• Vik dina 39 inches av täckt rörledningar i tredjedelar så att det är bara 13 inches lång. Sy igenom alla tre rader av rörledningar för att sy ihop. Detta är din hand.

• Linda 2 fötter band runt den och sy på plats på vardera änden. Placera handtaget på insidan av din korg med en 1 1/2 tums längd av den ena änden av handtaget till höger och en 1 1/2 tums längd den andra änden till vänster.

• Bifoga ditt handtag på insidan av din korg genom att sy åtminstone fyra små, trånga stygn som går genom handtaget på insidan av korgen och ut på utsidan av korgen och tillbaka igen.


Relaterade artiklar