Hur blir jag av Moles Inside My House?

December 25

Hur blir jag av Moles Inside My House?


Moles är ofta problematiska när de börjar att invadera en gård. Naturliga burrowers mol behöver ett underjordiskt tunnelsystem för att överleva. Tyvärr, åstadkommer de detta genom att gräva igenom din gräsmatta och trädgården medan döda gräs och växter i processen. Även om det är sällsynt att en mullvad att faktiskt in i ett hem eftersom det inte föredrar att vara utanför, är det inte ovanligt att mullvadar angripa ett hem om de lämnas därhän. Ta bort mullvadar inifrån hem kräver noggrannhet och omsorg.

Instruktioner

• Lämna bitar av saftig frukt tuggummi runt huset i områden där mol har setts. Mullvad äter gummit och sedan kan inte smälta det ordentligt, vilket resulterar i döden. Det är okänt varför saftig frukt tenderar att fungera bättre än andra gummi sorter men kanske doften är mer lockande för mullvadar.

• Ställ mol fällor runt huset om tandkötts tekniken är ineffektiv. Det finns fällor som dödar mullvadar och andra som bara fånga dem så att du kan befria dem någon annanstans. Om du har husdjur eller barn, få de ickefatala fällor för att förhindra olyckor i hemmet. Järnaffärer kommer att ha en mängd olika fällor att välja mellan.

• Lämna en dörr öppen på natten och plantera några larver eller maskar vid dörren. Moles fest vanligtvis på larver och föredrar att vara ute i sitt tunnelsystem så om man är i huset, sannolikt vill att komma ut. De flyttar runt mer på natten så om de får en utrymningsväg och mat där för att locka det, kan mol lämna utan ytterligare krångel.


Relaterade artiklar