Socket Innehavare & Verktyg

September 18

Socket Innehavare & Verktyg


En hylsnyckel använder en spärr åtgärd som kan göra det mycket lättare att lossa åtsittande eller svåråtkomliga bultar. Chefen för hylsnyckel passar ner över bulten, som hjälper till att förhindra halka. Många Hylsnyckelsatser komma med utbytbara huvuden så att du kan arbeta med bultar av olika storlekar. Men denna positiva funktion innebär också att hålla din socket uppsättning organiserade är särskilt viktigt. Lyckligtvis, en mängd olika uttagshållare och verktyg finns tillgängliga för att hjälpa dig.

Enkla Arrangörer

Den enklaste typen av sockelhållare är bara ett fack med en serie av olika stora inlägg. Varje inlägg har en annan diameter, så att du kan organisera dina uttag av storlek. Uttagen själva glida ner över posten som motsvarande storlek. En sockelhållare som detta hjälper dig att snabbt hitta det uttag som du behöver. Stolparna är utformade för att vara tillräckligt hög för att hålla hylsorna från lätt glider av. Du kan hitta fack som håller olika antal uttag. Magasin inlägg också kan vara dimensionerad för att passa uttag mätt i standardenheter eller metriska enheter. En nackdel med en sådan enkel arrangör är att du kan spilla dina uttag om arrangören tippas eller slås av din arbetsyta.

Låsning Storage

En låsning uttag lagring verktyg gör det enklare portabilitet och säkrare förvaring. I denna typ av system, uttag är lämpliga på en lämpligt dimensionerad stolpen och sedan ges ett kvarts varv för att låsa dem på plats. Dessa typer av uttag innehavare förhindra spill och ger enkel åtkomst, men de kan ha en mindre lagringskapacitet än vissa av de enklare arrangörerna.

Magnetisk Lagring

En annan lösning för att säkra uttag lagring är en magnetisk socket hållare. Dessa innehavare använder magnetiska inlägg att hålla uttag på plats, vilket förhindrar enkla spill. De gör att komma till dina uttag enkelt och bekvämt. Liksom andra lagringslösningar, är uttag organiserade i ordning efter storlek, vilket gör dem lätta att hitta. Till skillnad från andra lösningar, behöver du inte krångla med att vända uttaget för att frigöra det. Du kan bara dra den tog i stolpen när du behöver det.


Relaterade artiklar