Det bästa sättet att hålla en Barnkammaren varmt på natten

December 24

Det bästa sättet att hålla en Barnkammaren varmt på natten


Lära de bästa sätten att hålla ditt barns rum varmt på natten kan vara en worrysome uppgift om du är osäker på vad no-no för att leta efter. Veva värmaren att hålla hela huset varmt kan slå tillbaka och överdriva, särskilt om barnets rum är liten. Ett barns idealisk rumstemperatur är någonstans 21,1-22,2 grader, enligt Judith Owens, barnsömnexperten. På grund av detta är det viktigt att vara mycket subtila med uppvärmningsmetoder för att undvika överhettning i rummet och barnet.

Instruktioner

• Sätt i en liten, eldfast värmeelement i hörnet av barnets rum mittemot sängen. Du kan välja att ställa in värmaren i många olika temperaturer för att passa barnets rummets storlek. Mindre rum bör hålla sig till de lägre temperaturerna tillgängliga; större rum kan använda de höga temperaturerna. Om golvet i barnets rum är hårt trä, kan du behöva använda en högre inställning också.

• Använd tejp för att fästa plasthöljet runt omkrets av windows att blockera kall luft från att läcka in och störa utrymme aggregatet.

• Inrätta en baby moniter i rummet så att du kan stänga dörren, vilket gör att rummet för att värma upp till den förinställda temperaturen på värmeelement och förblir konsekvent varmt.


Relaterade artiklar