Idéer för en liten pojkes Sport Sovrum

September 17

Idéer för en liten pojkes Sport Sovrum


När det gäller att utforma sovrum för unga pojkar, är en sport-tema rum ett populärt val. Oavsett om du väljer att blanda upp det eller fokusera designen på en sport eller ens ett lag, det finns många idéer som kan bidra till att göra ditt barn känner sig som en all-star.

Möbler

Att hitta möbler för att passa in i en sport tema kan vara en utmaning, men det är inte omöjligt. Byt dessa plastbehållare lagring med skåp stil lagring för att stuva leksaker och andra objekt. Om racing är din unge sport val, bör en racerbil formad säng vara lätt att hitta. Det finns också olika sätt att omvandla befintliga möbler i bitar som återspeglar det utseende du går för. Använd schabloner för bokstäver och siffror och du kan enkelt måla en sänggavel för att likna en resultattavla. Om en resultattavla inte passar din design plan, kan du klä upp gaveln genom att tillämpa en stor klistermärke eller måla logotypen för ditt barns favoritlag. Du kan också växla vreden på ditt barns byrå för att lagra-köpt knoppar som finns i form av baseballs, basketbollar, fotbollar, golfbollar och andra bollar.

Tillbehör

Det finns gott om sport-tema typer av sängkläder och tillbehör som är lätt tillgängliga i de flesta butiker som säljer rummet inredning Fotboll formade telefoner, basket lampor och laget klockor är några vanliga tillbehör som finns tillgängliga. Glöm inte de mindre detaljer som utlopp och strömställarplatta omslag. Du behöver inte att helt ersätta dem när du bara kan måla dem i ditt barns favorit team färger. Du kanske också vill måla taket fläktbladen för att matcha dem. Skapa dina egna bokstöd genom limning en baseball i böjen av grundläggande L-formade bokstöd.

Väggar

Dekorera väggarna i en sport-tema sovrum kommer att vara din chans att vara kreativ och ha lite kul. Använd färgerna i ditt barns favoritlag eller accentfärger från sängar som grund för din färgpalett för rummet. Lägg affischer och vimplar till alla inredningen Du kan rama in av en del av väggen och använda tavlan sprayfärg för att skapa en svart tavla för lite quarter att utöva sin SU kreativitet. Om du är orolig för att svarta tavlor kan vara för rörigt, kan du också använda torr-radera sprayfärg för att skapa tränare styrelse. Rama några av pappas gamla sportmemorabilia att hänga på väggarna också.

Golv

Trägolv är idealiska för en sport-tema sovrum. Du kan använda färgad tejp för att skapa en basketplan. Sport område mattor teman är också ett enkelt sätt att få golvet i sport-tema design. En löpare av faux gräs mattan kan också användas för att skapa en inomhus put sätta golf spår i sovrummet.


Relaterade artiklar