Hur att montera en tvåvägs kabel-TV splitter

August 25Tvåvägs kabel splitters är nödvändiga delar av utrustning för installation av kabeln till ett annat rum i huset. Inte nog med att kabel delare få jobbet gjort, men de kan monteras på ditt hus att hålla trådarna undangömt prydligt ur sikte. Gör ditt hem ser bättre genom att montera din tvåvägs kabel-TV splitter.

Instruktioner

• Placera huvudet av källkabeltråden på entrådiga koaxial RF-kontakten på tvåvägs kabel-TV splitter. Vrid huvudet av käll kabel tråd medsols tills den är ordentligt fastskruvad på den gängade RF-kontakt. Singel-headed sidan av tvåvägs kabel splitter är där kabeln kommer in i tvåvägs TV delare.

• Placera huvudet på en av kablarna som du vill dela upp kabeln signalen till på en av de gängade koaxial kontakterna på tvåvägs kabel-TV splitter. Vrid huvudet av kabel tråd medsols tills den är ordentligt fastskruvad på den gängade koaxialkontakten. Upprepa detta steg med den andra kabeln du vill dela kabeln till.

• Håll tvåvägs kabel splitter platt mot det område du vill montera den till. Sätt fästskruven genom skruv öglan på sidan av tvåvägs kabel splitter och skruva fast den med en stjärnskruvmejsel i ytan du monterar det. Sluta skruva när tvåvägs kabel-TV splitter är fast monterad. Du kan behöva använda en borr.


Relaterade artiklar