De bästa Kindergarten Bulletin Board Idéer

November 14Klassrums anslagstavlor bör ha ett tydligt mål. Bra inlägg använder kreativitet och meddelanden med en röd tråd. Anslagstavlor använda grundläggande material såsom kraftigare papper och bilder för att förbättra inlärningsmiljön. Enligt Horace Mann Foundation, försiktig när endast välja de bästa studenterna arbete eftersom alla elever ska vara representerade lika. Också akta oss för bokningar som är potentiella brandrisker. De bästa dagis anslagstavla idéer följa teman ämnen undervisas, årstiderna, motivational idéer och regler för klassrummet.

Ämnen

Anslagstavlor kan visa ämnen som lärs ut i klassrummet. En klass läskunnighet ombord skulle visa bilder av klassens favorit boktitlar och bilder av tecken. En annan läsning anslagstavla kan skildra ett djur som läser en bok under ett träd med pappers- utklipp blad. En matte anslagstavla skulle visa pappers klockor som gjorts av alla barn. En vetenskap anslagstavla skulle visa ett stort termometer och en graf med den dagliga utomhus temperaturavläsningar av studenterna.

Säsonger

Den årstidernas växlingar bör återspeglas i en klass anslagstavla. Säsongs bilder, helgdagar och händelser lätt visas med enkla pappers utskärningar. En höst anslagstavla skulle ha ett träd med gyllene löv och röda äpplen. En vinter anslagstavla skulle ha papper snöflingor och snögubbe. Våren skulle skildra groddar och gröna växter. Pumpor och häxor skildra Halloween semester, medan en 100-dagen i skolan firandet skulle ha plastpåsar fyllda med 100 objekt av studenter på anslagstavlan.

Motiverande

Eleverna behöver motiverande talesätt på anslagstavlan för att öka självkänsla. En "Keys to Success" anslagstavla skulle ha mångfärgade pappers nycklar med elevernas idéer för framgång. Du skulle hjälpa eleverna skriva vad deras idéer är för framgång. "Av en ren start" är en motiverande styrelse i början av läsåret. Inkludera bubblor med namnen på alla barn, och ett djur såsom en elefant duscha med bubblor överallt.

Regler

Regler bör tydligt placeras på anslagstavlor för studenter att se. Klassrums regler som goda seder eller lekplats regler ska visas på ett positivt sätt. Skriv olika goda seder ord, såsom "Thank You" på papper äpplen inuti en korg. Skicka en stor grön mask i närheten i en "skäppa Good Manners" anslagstavla. En anslagstavla för att lyssna medan andra talar skulle använda färgglada pappers öron på ett barns leende ansikte för en "lyssnande öron" ombord.


Relaterade artiklar