Hur man gör pengar på att sälja fotografi bilder

May 21

Hur man gör pengar på att sälja fotografi bilder


En bild kan vara värt mer än tusen ord, men hur mycket det är värt monetärt kan variera enormt. Lyckligtvis kan även nya fotografer tjäna pengar sälja fotografi idag, tack vare internet och mediamättad värld som längtar skarpa bilder. Det finns många sätt att tjäna pengar på att sälja fotografering och med tillräckligt med tid och ansträngning, är det möjligt att använda var och en av dessa försäljningsställen för att slå toppklass fotografering till vinst.

Instruktioner

Sälja Photo Online

• Överväg att sälja bilder genom lager fotografi platser såsom iStockPhoto eller fotolia.com. Intäkten per bild är liten; men när många bilder läggs fram, säljs, och säljs vidare, kan intäkterna lägga upp betydligt.

• Använd bilder som inte accepteras av lager fotografi platser genom att sälja dem på eBay. Genom eBay, kan du välja att antingen sälja den digitala bilden, en utskrift av bilden, eller ett inramat tryck av bilden.

• Skapa ett skyltfönster webbsida på en värdtjänst för att sälja dina digitala fotografi bilder. Flera platser finns att ta ut en månadsavgift, men värd för dina bilder på en ren, visuellt tilltalande webbplats. Köpare granska dessa platser och köpa fotografier från enskilda fotografer, baseras på priset fotografen bestämmer.

• Undvik att betala en månadsavgift för att ett webbhotell genom att skapa din egen hemsida. Fördelen med denna metod är full kontroll över försäljningen och webb drift med liten eller ingen avgift för att köpa en domän. Nackdelen ligger i att behöva skapa en egen webbplats som är lätt att navigera och visuellt tilltalande.

• filial ut från att bara sälja bilder genom att visa ditt fotograferande på onlineprodukter. Cafepress.com är en plats där du kan ladda upp din egen bild, välja de produkter du vill sälja i din butik, och även välja priserna för de produkterna. Företaget hanterar alla utskrifter och frakt till kunderna.

Sälj Foto Genom Print och Direct

• Steg bort från online inlagor genom att rikta tryckta tidskrifter. Tidskrifter är alltid på jakt efter kvalitet fotografier av människor, platser och saker. Forskning riktlinjer inlämnande för enskilda tidningar innan du skickar.

• Skicka till lokala tidningar att lägga till din fotografering portfölj. Ofta gör tidningar inte betalar bra för bilder, men förmågan att säga ditt arbete publiceras i tryckt form kan skapa möjligheter i framtiden.

• Tänk utanför boxen. Plocka upp ett vykort, bok, eller gratulationskort och vänd på den för att hitta företag som publicerar det. Kontakta företaget för att ta reda på om de skulle vara intresserade av att presentera ditt fotografi på sina produkter.

• Display och sälja din fotografering på konstutställningar, mässor gatan, eller andra liknande galleri arenor. Ofta kommer detta med en kostnad för kiosk hyra, men det är möjligt att din fotografering kommer att ta in mer än kostnaden för en plats, och det kan vara ett utmärkt sätt att nätverka med potentiella kunder.


Relaterade artiklar