Kyckling stålband med ost middag Idéer

May 8

Kyckling stålband med ost middag Idéer


Kyckling strips och ost är mångsidiga ingredienser som kan omvandlas till flera måltidsalternativ. Om du har en stor påse frysta, panerad kyckling strips och någon typ av ost, såsom cheddar eller Monterey jack, på sidan har du början till flera läckra middagar. Som ett alternativ till frysta, pre-panerad band, kan du göra din egen färska kycklingbröst och bröd dem själv. Du kan förbereda kyckling stålband i en mängd olika sätt, inklusive stekning och bakning. Införliva ost i skålen eller använda den på sidan som en toppning eller doppa sås.

Buffalo Chicken Strips och ädelost

Hot och kryddig buffalo kyckling och sval, krämig blue cheese dressing är en klassisk favorit. Gör dina egna band genom att klippa kycklingbröst i 3 till 4-tums bitar. Coat kyckling stålband i en mjöl och varm sås baserad smet och stek dem tills de är gyllenbrun och krispig. För att göra det salta dopp, kombinerar smulad ädelost, majonnäs, gräddfil och en mängd färska örter, såsom dill och persilja, i en skål. Servera osten dopp tillsammans med krispigt kyckling anbud som en smak behandla för hela familjen. Skapa en väl avrundad måltid genom åtföljande kyckling med en trädgård sallad.

Italienska kyckling Bake

Vänligen din familj med en italiensk kyckling baka med smält ost och syrlig marinara sås. Till att börja receptet, skär kycklingbröst i 3-till-4-tums remsor, och belägga dem med ett ägg tvätta och italienska rutinerade ströbröd. Stek kyckling stålband tills de är gyllenbruna och placera dem i en ugnsform. Häll din favorit flaska eller hemlagad marinara sås över remsorna, och toppa sås med färsk mozzarella skivor. Grädda skålen tills såsen är klädstil och osten smält och något brun.

Cheesy kycklinggryta

Cheesy kycklinggryta är en comfort food klassiker. Om du gör för mycket, kommer resterna smakar lika bra nästa dag. Förbered gryta genom att helt enkelt skiktning pre-panerad kyckling stålband, strimlad cheddar och Monterey jack ost och tinas fryst broccoli i en smord ugnsform. Topp grytan med krossade chips eller smörade kracker smulor och grädda den tills kycklingen är genomstekt osten smält.

Kyckling och ost soppa

Som ett bekvämt och fyllning måltid, förbereda läckra kyckling och ost soppa. Skapa en bas av grädde av kyckling eller svampsoppa, och rör i kubik, pre-panerad kyckling strips och amerikanska eller cheddarost. Skär grönsaker som broccoli, potatis, selleri och lök i lagom stora bitar och lägg dem till soppan om så önskas. Lägg kryddor efter smak och låt sjuda soppan i en aktie kruka eller nederländska ugn tills kycklingen är genomstekt, osten smält och grönsakerna är mjuka.


Relaterade artiklar