Återvunnet glas Hantverk

February 13Glas är ett mångsidigt material som du kan genomföra en mängd olika hantverk projekt. Eftersom det kommer i nästan alla tänkbara färger, lämpar det sig väl för projekt som mosaik och glasmålningar konst. Du kan återanvända glaskärl, krossat glas, tumlade glas och glaspärlor helt enkelt för att skapa konstföremål av många slag.

Glasmosaik

För detta projekt, behöver du strand glas som har blivit jämn efter år tillbringade tumla runt havet eller slät glasplattor som du gör själv. För att göra din egen släta glasplattor, använd en sten tumlaren, rock tumlande grus och salt. Följ anvisningarna för berget tumlaren och lägga till lite grovt salt till mixen. När glaset är smidig, använda den för att skapa objekt som mosaik underlägg, trädgård asfaltläggare, vaser och ljusstakar.

Bottle Art

Hellre än att ta glasflaskor till återvinningsstation eller kasta ut dem helt och hållet, repurpose dem i konst och hantverk projekt. Fyll klara glasflaskor med kulor, färgade glaspärlor eller krossat färgat glas. Limma locken tillbaka på varje flaska. Med hjälp av en tung gauge tråd, skapa en hängare för varje flaska med en krok vid toppen och spolen den runt flaskans hals tills den är säker. Häng flaskorna i dina fönster eller i träden utanför. Ljuset kommer att fånga färgade glas inne och skapa en målat glass verkställer.

Återvunna Jar Ljus

Burkar är mycket mångsidiga alternativ för hantverk projekt eftersom de har stora munnar och är lätta att rengöra och återanvända. Du kan slå återvunna glasburkar i ljus med bara ett fåtal ingredienser. Smält stearin i en dubbel panna på spisen, lägga till färg och doft som önskat. Placera en pre-flikar veke på botten av burken, vilket säkerställer att veken är rak från topp till botten. När vaxet är helt smält och genomskinlig, häll det långsamt i burken till önskad höjd. När vaxet har svalnat, trimma veken ner till 1/4 tum från toppen av vax, sedan tillbaka locket för att lagra den.


Relaterade artiklar