Så skyddar kablarna på golvet

February 11

Så skyddar kablarna på golvet


Ett golv kabelkåpa kit, eller kabelskydd, är ett idealiskt sätt att skydda och dölja lösa kablar som måste köras över ett golv. Golv sladd täcka kit finns i lätta, medeltunga och tunga versioner, med flera stilar, material och storlekar att välja mellan, beroende på var de kablar som du vill skydda. Det finns även en nylontäck kit med tunnband och ögla som ska användas över mattan.

Instruktioner

• Mät hela längden av kabeln eller kablarna som behöver täckas för att avgöra hur många fötter skydd krävs. Höjden och bredden på kablarna, när medföljer, måste också mätas för att bestämma den totala storleken på sladden skyddet kit du behöver. Kabeln ska passa löst inuti skyddet.

• Välj typ av kabelkåpan kit som är bäst för det område som du täcker och kablarna du skyddar. Lätta sladd täcka kit ger tillräckligt skydd för allmän kablage. En gemensam lätta sladd skydd är ett gummiliknande material som kommer i en mängd olika storlekar och färger och är mycket lätt att installera.

• Samla alla dina kablar och se till att de är alla samma längd så att de kan köras tillsammans i en grupp. Lägg ut din längd sladd skydd. Om du har köpt satsen som kommer i en rulle, är det rekommenderat att rulla ut produkten och reroll den i motsatt riktning. Detta kommer att hjälpa tillplattad produkten så att den kommer att ligga platt på golvet. Skär skyddet till önskad längd - de flesta kräver kapning, men det finns också samverkande kit som finns.

• Sätt kablarna i springan längs undersidan av kabelskydd, se till att de är helt inne i beskyddare, för att undvika klämning av kablarna. Satserna samverkande kräver kablar som ska placeras ovanpå en plastbricka; överstycket glider över brickan och lås i.

• Fäst kabelskyddet ordentligt i golvet att förebygga utlösning eller skada kablarna. De flesta kit kommer med dubbelhäftande tejp och kommer att fästa lätt på de flesta ytor. Det finns andra alternativ om bandet inte rekommenderas för din golvyta, såsom kardborreband eller självförankringsskydd som har en speciell gummibaksida som griper till de flesta golvytor.


Relaterade artiklar