Var kan man få fina gåvor för en höna part

April 17

Var kan man få fina gåvor för en höna part


Så du har ställt in datum för din möhippa, även kallad en höna part, sammangästlistan fastställde menyn och räknat ut spelen. Allt som återstår är att komma med party eller goody bags. Du vill ha något trevligt att ge bort i present till alla gäster men inte vill bryta banken. Det finns många sätt du kan träffa båda målen.

Kemister

Fånga att fotoögonblick, något som en stor film tillverkare brukade säga, och ge det till gästerna som ett minne. Köp billiga träramar från en kemist, sprayfärg dem i brudens bröllop färger eller i din möhippa färgschema. Skräddarsy fotomattan genom att skriva brudens namn och datum för partiet. Snap foton av varje gäst med bruden-till-vara. Mot slutet av festen, skriva ut foton, infoga dem i ramarna och visa dem. Som varje gäst lämnar, kan hon ta henne foto med henne. Ett alternativ är att ge varje gäst en engångskamera för att ta hennes egna bilder från festen. Para kameran gåva med en personlig fotoalbum och scrapbooking leveranser.

Online

Sök efter "bachelorette party" och du hittar massor av webbplatser som erbjuder partifavör gåvor i en mängd olika priser. Skräddarsy T-tröja för en höna part finns i brud butiker, specialbutiker och på nätet. Om du har ont om tid, beställa ett urval av storlekar som helt enkelt säger Möhippa eller Möhippa. Planera framåt och personifiera skjortor ännu mer med datoriserade grafik. Inkludera ett foto av bruden-till-vara på T-shirts, tillsammans med information om party. Tillåt 4-6 veckor för leverans, men det förmodligen inte kommer att ta så lång tid.

Hantverk butiker

Pre-made pärlarmband kan kosta en vacker slant, men om du köper material på en hantverksbutik och göra dem själv de kan kosta bara pennies per armband. Använd kristall pärlor gängade på elastisk sträng, med en traditionell bebis armband som en guide. Trä bokstäverna i brudens namn separerade med kristaller och olikfärgade kristaller på båda sidor. Du kan också göra en anpassad armband för varje gäst med sitt eget namn på den.

Mataffär

Du kanske inte tror att du kan hitta höna partigåvor vid en livsmedelsbutik, men i själva verket du kan - montera Hen Party Survival Gift Bags. Fyll en pappers lunch säck för varje gäst med granola barer, Hershey kyssar, nötter, juice, aspirin och det senaste numret av "Cosmopolitan" magazine. För en touch av elegans, lägga till en uppdelning av champagne och en plastchampagneglas till varje påse.


Relaterade artiklar