Hur man gör målat glass fontäner

May 6

Hur man gör målat glass fontäner


Vatten fontäner är en relativt lätt hem projekt som du kan skapa med några grundläggande förnödenheter. Jazz upp med paneler av målat glas, ett målat glas skål eller andra glaselement. Experimentera med färg och textur för att skapa en fontän med en glasmålningar funktionen kan du placera inomhus, utomhus, på en vägg eller ett bord. För ett väggfäste målat glas vatten fontän, kommer du behöva köpa konsoler beroende på hur tungt den färdiga pjäsen är. Kom ihåg att ta hänsyn till vikten av vatten och använd ankare när det är nödvändigt för att säkerställa fontänen är säker.

Instruktioner

• Välj ett kärl för din fontän och en panel av målat glas. Lägg ut dina leveranser. Sätt en tunn linje av silikonlim över bottnen av kärlet eller skål. Placera glasmålningar i silikon. Använda större stenar eller stenar för att säkra panelen av glas i mitten av kärlet eller skål. Topp större stenar med dekorativa glas kulor, stenar eller mindre stenar.

• Lägg pumpen i skålen och fäst slangen. Skär den i en lämplig längd för att göra det möjligt att nå toppen av glasskivan. Tejpa fast den på plats. Anslut pumpen i väggen. Tillsätt vatten till testkärlet för ett lämpligt djup. Dra ur sladden när vattennivån har uppnåtts. Stoppa sladden bakom skålen. Tejpa fast den på plats.

• Avsluta fontänen genom att dölja slangen med en växt. Välj vattenväxter eller använd en vinstock som murgröna att drapera över slangen. Placera fontän på ett bord och koppla in den. Testa vattennivåerna dagligen tills du räkna ut hur ofta vattnet behöver fyllas på.


Relaterade artiklar