Hur man tar bort gamla urin fläckar från Trä Golv

March 21

Hur man tar bort gamla urin fläckar från Trä Golv


Urin, vare sig från människor eller djur, kan ge fläckar på trägolv. När urinen fläcken är gammal, ammoniak i urinen orsakar missfärgning och en kvardröjande lukt. Fukten i träet, i urin, kan också leda till mögel, svarvning trä svart. Även om det är bäst att ta bort urin fläckar från trägolv omedelbart, kan äldre fläckar tas bort, liksom, med lite extra ansträngning.

Instruktioner

• Häll väteperoxid direkt på den gamla urin fläck på din trägolv. Använd tillräckligt för att väta virket utan att producera en pöl. Peroxiden kan skum, vilket är normalt.

• Mätta en ren trasa med peroxid. Placera trasa på toppen av den gamla urin fläck på din trägolv. Riva av en bit plastfolie stor nog att täcka den peroxid-indränkt duk och färgade område av golvet.

• Lägg plastfolie över trasa för att göra en fläck lyftgrötomslag. Låt grötomslag sitta på den gamla urin fläcken tills nästa morgon. Den grötomslag tar bort urinen fläcken och döda mögel.

• Ta bort grötomslag från trägolvet. Blanda lika delar vinäger och vatten och doppa en ren trasa i lösningen. Skölj golvet med ättika lösning, sedan torka med en annan ren trasa. Låt golvet torka.

• Täck urin färgade området med en flytande husdjur lukt Neutralizer. Låt Neutralizer att sitta på skogen för ett par timmar innan du torkar av med din utspädd ättika lösning. Pet lukt neutraliserande har enzymer som kommer att bryta ner och absorbera eventuella illaluktande bakterier urin fläcken har kvar, oavsett om husdjur eller urin.

• Sand bort eventuell kvarvarande missfärgning kvar av urin fläcken. Gnid sandpapper mot trä, rör sig med träfibrerna så att du inte repar ytan. Använd 80- till 100-grit sandpapper så att du kan slipa bort fläcken utan slipning ner en avsevärd mängd av ytan.

• Sopa upp dammet från golvet, med hjälp av en kvast och sopskyffel, torka sedan golvet med en fuktig trasa med ättika. Använd en matchande färg på trä yta att röra upp det torkade området av trä där fläcken har tagits bort genom att tillämpa bets touch-up med en pensel. Följ anvisningarna på bets paketet.


Relaterade artiklar