Subaru arv börjar problemet

November 5Infördes 1989, är Legacy en medelstor sedan som tillverkas av Subaru. Subaru Legacy kan utveckla startproblem som kräver reparation.

Bad Mass Air Flow Sensor

Massluftflödessensor (MAF) i en Subaru Legacy, som detekterar mängden luft som strömmar in i en förbränningsmotor, kan gå dåligt, störa luft-till-bränsleförhållande i förbränningsblandningen och orsakar startproblem. Inspektera luftmassemätaren för tecken på elektriska skador samt ledningar för korrosion eller glappkontakt och göra nödvändiga justeringar eller utbyten.

Bad Cam Position Sensor

En dålig Subaru Legacy kamaxellägets sensor, som ansvarar för registrering kamaxellägets hastighet, inbromsning och acceleration, kan inte korrekt förmedla denna information till Legacy dator, hindra det från att korrekt bestämma när man ska tända bränsle-luftblandningen för att starta motorn. Kontrollera cam lägesgivare och kablage för skador och byt ut dem vid behov.

Lös Battery Post

En lös batteripolen kan misslyckas att korrekt ladda startmotorsolenoiden, som laddar startmotorn. Kontrollera batteri tjänst för en säker anslutning och rensa bort eventuell korrosion eller smuts, som också kan påverka batteriets laddnings kvalitet.


Relaterade artiklar