Det genomsnittliga priset för att reupholster en soffa

July 10

Det genomsnittliga priset för att reupholster en soffa


Det belopp som du kommer att spendera för att reupholster en soffa beror på ett fåtal variabler. Beroende på kvaliteten på soffan, kan din genomsnittliga totala kostnader ibland vara mer än att köpa en ny soffa av samma kvalitet.

Tyg Kostnad

Tyg kostnaden beräknas genom att multiplicera yardage av priset per gård. Michael s Custom Built, Inc. --- en kund tapetserarverkstan i San Rafael, Kalifornien. --- Uppger på sin webbplats, "[en] genomsnittlig soffa kommer att behöva mellan 18 och 22 varv av tyg." Under 2010, möbeltyger varierar från £ 3 en gård för billiga syntetmaterial till uppemot 117 £ en gård för högre prisklasserna väver, ull eller silke. Super-lågprisflyg tips på dålig kvalitet och högre kostnader garanterar inte hållbarhet. Marknaden har ett stort utbud av bra möbeltyger i £ 9 £ 19 en gård område.

Arbetskostnader

Labor kostnad reupholster varierar något i olika regioner. Wood Works, Inc. --- en anpassad möbelaffär i Kansas City --- listar arbetskostnader för att reupholster soffor under 2010 som sträcker sig från £ 1083 till £ 1300 beroende på kroppen stil. Initiala uppskattningar brukar inte innehålla någon ram reparation eller stoppning ersättning eftersom behovet inte kan ses förrän soffan öppnas i förberedelserna inför den nya klädseln.

Transportavgifter

Om du inte äger en lastbil eller inte kan flytta soffan själv, leverera din soffa till och från klädseln butiken kommer att lägga kostnaderna. Lokala leveranspriser börjar på ca £ 26 enkelriktade om du bor i en storstad. Transportera en soffa längre om du bor i ett mindre befolkat område kan göra hastigheten högre.


Relaterade artiklar