Min Kenmore Tvättmaskin Luktar

August 4

Min Kenmore Tvättmaskin Luktar


Kenmore front- och toppmatade tvättmaskiner kan förvärva en mildewy eller mögliga lukt om kläder kvar i för länge. I allmänhet kan köra en tom tvättcykel åtgärda detta problem. Men i vissa fall lukten kvarstår. Även om detta problem inte är Kenmore specifik, kan märke och modell av tvättmaskinen har en inverkan på hur länge lukten kvarstår, eftersom rör och slangar ligger i tuffa till klar positioner. Ägare av Kenmore frontmatade tvättmaskiner kan ha svårare att ta bort lukt, eftersom rören urladdnings är belägna vid botten av trumman. Dessa rör kräver vatten för att tvingas i en uppåtgående riktning, och återflöde kan hindra avlägsnandet av lukter från tvättmaskinen.

Instruktioner

• Häll 2 koppar blekmedel i trumman av tvättmaskinen. Om du använder en front-load tvättmaskin, häll 2 koppar blekmedel i den utsedda blekmedel koppen.

• Välj det hetaste vattnet inställning. Vrid väljaren till största belastningen möjligt.

• Slå på Kenmore bricka efter att placera väljaren på den längsta inställningen "Tvätta".

• Låt din Kenmore tvättmaskin att gå igenom hela cykeln.

• Öppna din Kenmore tvättmaskin. Lämna dörren öppen tills insidan av maskinen har helt torkat. Beroende på temperaturen, innehållet i ditt hem och andra faktorer fukt, detta kan ta en till tre timmar.

• Lukta tvättmaskinen för att se om lukten har utrotats. Vissa modeller, såsom de med frontmatade dörrar, kan kräva att du kör två cykler med klorblekning.


Relaterade artiklar