Hur att renovera den lägre nivån av ett etage Hem

February 19Uppgradering av nedre våningen loppet av en split-nivå kommer att förbättra hemmets viktigaste bostadsområden. Den övre nivån är oftast sovrum och bara bad, medan de områden vardagsrum och kök är på lägre nivå. Ändra färger, inredning och fönster kan hjälpa, men ändringarna kommer att bero på den budget du kan tillåta. Försök att investera ett belopp som du kan ta igen inom fem år, om det behövs. Göra över ett hus av denna typ kan innebära enkla uppgraderingar eller stora förbättringar med en omfattande budget.

Instruktioner

• Mät livsrum och överföra dimensioner rutat papper. Bestäm om ett litet tillägg för verandan området eller bakgård är praktiskt. Lägg till en sluten veranda eller en 15-by-18-fots familj bonus rum, till exempel. Inkludera ett tillägg med en taklinje som harmonierar med de två takytor av en delad nivå. Tänk på att ett tillägg med en tilltalande taklinjen kan uppdatera huset avsevärt.

• Definiera en budget och finjustera din remodeling planen. Räkna ut hur man öppnar väggen mellan kök och vardagsrum, som ett alternativ. Titta på alternativ som att bygga ett genomslag från köket till vardagsrummet. Räkna ut hur att förstora ett badrum med hjälp av några hall utrymme. Bestäm om du kommer att ersätta mattan med lövträd eller installera nya skåp och vitvaror i köket.

• Skaffa ett bygglov innan du anställa personal. Behåll en elektriker och rörmokare att erbjuda råd om att köra nya ledningar och VVS. Visa dem dina skisser för att se om de har specifika idéer om att göra ombyggnads bättre. Ställ en rörmokare, till exempel om badrum på övre plan kommer att påverka eventuella förändringar i ett bad på lägre nivå och vice versa.

• Lägg kök uppgraderingar som ser lämplig från livsrum. Kontrollera att skåpet slut kommer att harmonisera med nya golv, också eftersom köket kan vara synliga från den främre foajén. Skissa hela utrymmet i angränsande rum, och använda färgpennor för att definiera färger. Använd ljusa neutrala färger på väggarna, tillsammans med listen för alla rum inblandade. Knyt kök och vardagsrum utrymmen tillsammans med golv och kakel som matchar alla möbler och vitvaror.

• Planera för att lägga till en high-end ytterdörren och nya armaturer. Installera en all-trä snidade dörren, till exempel. Lägg till yttre armaturer som är imponerande från trottoarkanten. Installera en ny foajén ljus inne i huset, tillsammans med nya armaturer i vardagsrummet och köket. Använd armaturer som har liknande stil, eftersom en delad foajén hus har ofta begränsad golvyta på lägre nivå. Skapa lägre nivå utrymme att flyta ihop visuellt i fråga om inredning och stil används för tillbehör, byggmaterial och möbler.


Relaterade artiklar