Hur skickar jag kläder till fattiga barn?

January 20

Hur skickar jag kläder till fattiga barn?


Fattigdom i USA är på uppgång. Enligt National Center for barn i fattigdom, 43,6 miljoner amerikanska s ansågs fattiga genom federala regeringen fattigdomsnivåer under 2009, den högsta siffran under de 51 år som uppgifterna har tagits. Dessa data visar att en av fem barn lever i fattigdom, och nästan en av tio levde i extrem fattigdom. Även om orsakerna och lösningar på dessa problem är komplexa, vilket gör en skillnad i livet för fattiga barn är en enkel uppgift. Donera kläder är ett steg i rätt riktning.

Instruktioner

• Titta igenom dina barns garderober och hitta kläder de inte längre bära eller behov. Fråga grannar och vänner om de har några barnkläder de inte längre vill ha. Sätt kläder i kraftiga soppåsar eller lådor.

• Köp nya kläder på rea eller avslut om du har möjlighet. Även om alla kläder behövs, kan nya kläder skapa förtroende och glädje till ett barn som har mycket lite. Lägg denna kläder till din donation väska eller låda.

• Kontakta välgörenhetsorganisationer i ditt samhälle som kan ta kläder donationer för barn, inklusive hemlösa skyddsrum, statliga skolor, kyrkor och daghem. Frälsningsarmén, Goodwill Industries, Big Brothers Big Sisters och Soles4Shoes är andra organisationer som kommer att ta dina donationer också.

• Fråga organisationen representant hur och var man kan donera kläder. Många kommer att plocka upp kläderna på ditt hem eller arbete. Andra kommer att begära att du tar med kläder till sin plats under vissa dagar eller timmar. Följ deras riktningar att donera dina kläder till fattiga barn.

• Begär en skatteintäkt från organisationen efter att donera. Använd denna när de lägger din skatt att kräva avdrag.


Relaterade artiklar