Brandman Julklappar

February 1

Brandman Julklappar


Brandmän är hjältar i vårt samhälle. De sätter sina liv på spel för allas bästa. Brandmän inte bara rädda liv och egendom, men de är också involverade i samhället också. Att låta brandman i ditt liv veta att du uppskattar henne, ger en tankeväckande julklapp till henne i år.

Tidningsprenumeration

Ge en gåva av en tidningsprenumeration till en brandman här julen. Fokus på karriärrelaterade tidskrifter, såsom Firehouse Magazine, som publicerar säkerhetstips på fältet, hyllningar till hjältar, och jobbrelaterad information. Han kommer att tänka på dig varje månad när han får sin tidning.

Duffel Väskor

Alla brandmän behöver påsar för att utföra personlig utrustning till och från arbetet, och på jobbet. Detta är en praktisk julklapp som hon kan använda dagligen. Duffel väskor är gjorda av kraftiga tyger som kanvas, och omfattar vanligen en bärhandtag och en uppsättning ryggsäck. Dessutom, som brandmän måste stanna i topp fysisk kondition för jobbet, kan hon använda den för att lagra kläder och skor för gymmet. Detta är en gåva väl lämpad för brandmän som är en del av frivilliga brandstationer, eller någon avdelning inte kunna passa sådana poster i sin årliga budget.

Firehouse Väggklocka

En ovanlig julklapp för brandmän är en väggklocka som visar en brandstation. Vissa är animerade: en gång i timmen, en animerad brandbil rör sig in och ut ur brandstation. Om du är hantverks benägen, bär nästan alla hantverk butik klockmekanismer för användning i att skapa din egen klocka design. Urtavlan kan göras av nästan vad som helst, så ge din kreativitet fria tyglar.

Malteserkorset Watch

Gåva en klocka till brandman i ditt liv. För att göra det ännu mer speciellt, ge honom en klocka som är speciellt för brandmän: klockor med den maltesiska korset symbolen på framsidan av klockan. Den här symbolen representerar brandmän som har gett sina liv för att skydda andra. Det är ett perfekt sätt att hedra brandmännen i ditt liv.


Relaterade artiklar