Roliga 70th födelsedaggåvor för kvinnor

October 13

Roliga 70th födelsedaggåvor för kvinnor


Födelsedagar är alltid ett speciellt sätt för att fira liv. Turning 70 är en milstolpe eftersom det visar att en person har levt ett långt liv. Det är också ett decennium födelsedag som bara kommer runt en gång vart 10 år. Även tidigare år kanske har sett drama på en födelsedag, roterande 70 är vanligtvis en födelsedag för skojs skull, humor och njuta av livet. Att få den perfekta rolig gåva för en kvinna 70th födelsedag är en utmaning eftersom roliga och humoristiska gåvor kanske inte alltid göra en kvinna känna sig glad när hon blir äldre.

Golfare Gift Basket

En kvinna som är en golfspelare och nådde sin 70-årsdag skulle njuta av en rosa golf gåva korg full av golfartiklar och godsaker. Inkludera några golfbollar högkvalitativa, några golf tees och några handskar. Golf kåporna formad som söta djur tecken finns på flera online webbplatser och skulle göra ett bra komplement till korgen. Du kan också överväga vissa pocketböcker på golf, alltifrån biografier till golf historia till speltips.

Retro godis

Vid 70 år gammal, kanske en kvinna längtar efter smak av hennes ungdom, som godis. Tänk dig en gåva korg av godis från 50-talet och 60-talen, såsom Good 'n' Plenty, Svensk fisk, Bazooka Bubble Gum, Pixie Stix, Mallo Koppar och Necco wafers. Dessa retro godis finns tillgängliga från en uppsjö av nätbutiker och vissa specialitet tegel och murbruk godis butiker. Se bara till att mottagaren inte har några hälsofrågor som diabetes som skulle göra en sådan gåva olämpligt.

Fun T-shirts

T-skjortor och även svett skjortor med humoristiska slogan kommer att göra födelsedag flickan leende. Idéer som "70 och sagolikt" eller "70 är sju Perfect 10s" kommer att få henne att skratta samtidigt som hon må bra om hennes ålder samtidigt. Det påminner henne att även hon kan bli äldre, är hon fortfarande fantastiska.


Relaterade artiklar