Hur man tecknar tecknade människor för barn

April 1

Hur man tecknar tecknade människor för barn


Ritning tecknad människor kan tyckas svårt att börja med. Men genom att använda linjer och former och följa några enkla steg, rita tecknade människor kan förenklas. Med lite övning kan du rita egna tecknad folk med tillförsikt.

Instruktioner

• Använd en penna för att rita en enkel streckfigur. Om du vill att din film person att vara hoppa, simning eller bara står still, dra en pinne person som i det läget. Din käpp person bör bestå av enkla, raka linjer för armar, ben och kropp sedan en oval eller cirkel för huvudet.

• Använd enkla former för att göra upp din film person. Rita dessa former över den ursprungliga streckfigur. Till exempel använda en oval form för kroppen och rektanglar för armar, ben och fötter. Håll formerna så enkelt eller så komplicerat som du vill.

• Använd ett suddgummi för att gnugga ut de ursprungliga raderna tills du är kvar med nya former. Siffran du är kvar med ska nu likna en person.

• Om du vill lägga till kläder rita helt enkelt större rektanglar över armar och ett torg över hela kroppen att göra en T-shirt. Lägg till fler rektanglar över benen för att skapa byxor. När du lägger kläder i din film ihåg att radera de linjer som är under.

• Nu när din film personen har en kropp och kläder är det dags att arbeta i ansiktet. Rita små ovaler för ögonen med små cirklar inuti för eleverna. Gör en näsa ur vilken form du vill, inklusive en rektangel, cirkel eller triangel, beroende på hur du vill att din film ska se ut. Lägg till öron genom att rita en halvcirkel på vardera sidan av huvudet och hår genom att dra någon form på toppen sedan radera de linjer du har ritat över.

• Om du vill rita munnen, använd en halvmåne form med den raka linjen på toppen, lägg sedan till tänderna genom att dra en linje tvärs över mitten av munnen och flera rader ner för att göra små rektangel tänder.

• Färg i den tecknade genom att använda några färger som du vill. Rita en design på T-shirt eller lägga till roliga hår. Har då en go på att rita lite mer.


Relaterade artiklar