Hur man använder en Driving Iron

June 26

Hur man använder en Driving Iron


Med hjälp av en körning järn hjälper dig att uppnå bättre kontroll och precision bort från tee. Axeln av en drivande järn är kortare än den för en förare som ger spelare bättre kontroll av klubban. Däremot har den drivande järn en längre skaft än alla andra järnklubbor, som gör det möjligt för spelaren att uppnå maximalt avstånd.

Instruktioner

Hur man använder en Driving Iron

• Förstå skillnaden mellan olika typer av klubbar. En drivande järn är en golfklubba som används bort från tee. Människor föredrar ibland att använda en drivande järn i stället för en förare eftersom det har en kortare skaft och ger mer kontroll. Du bör träna på att använda din körning järn på driving range innan du beger dig ut till kursen.

• Placera bollen på lämpligt sätt. Upplägget när du använder en drivande järn liknar set-up du skulle använda när man pekar dina tre-järn ur farleden. Bollen ska placeras på en utslagsplats, eftersom du är på tee, och du bör vara något tillbaka i din hållning.

• Slå bollen på nedgången för att hålla den låg och rak och att öka avståndet. Gungan och följa upp med en drivande järn är densamma som med dina andra lägre strykjärn. Håll svingen och följa igenom i en naturlig takt.


Relaterade artiklar