Hur får man målar Fläckar Av Läder

June 27

Hur får man målar Fläckar Av Läder


Olyckor med färg händer alltför ofta. De resulterande spill och fläckar kan förekomma i några ganska oönskade ställen som läder kläder eller möbler. Eftersom läder är så mjuk och absorberande, fläckar eller en rest kan finnas kvar på lädret posten även efter att du först rensa bort färgen. Ta bort dessa fläckar är möjligt med några grundläggande hushåll verktyg och objekt, men som med alla fläckar, är det viktigt att agera så snabbt som möjligt och för att inse att det kanske inte är möjligt att ta bort färgen från läder helt.

Instruktioner

• Använd en handduk eller trasa för att blot upp så mycket av smetar som möjligt om färgen fortfarande är våt. Blot i en upp-och-ner rörelse och inte gnugga eftersom gnugga kommer att driva färgen längre in lädret.

• Vänta tills färgen torka när du tar bort så mycket av det som möjligt medan våt. Använd den plana kanten av en metallsked, såsom smör kniv eller spatel, för att skrapa den torkade färgen noga av skinnet.

• Fukta en ren trasa med tvättsprit, noga med att inte mätta trasa. Blot tvättsprit på den återstående färgen smetar. Upprepa tills så mycket av färgen har tagits bort som möjligt.

• Fukta en ren trasa och tillsätt en droppe diskmedel. Inte mätta tyget. Dab på lädret för att rengöra området. Blot med en ren, fuktig trasa.

• Applicera en liten mängd av läder balsam när läder är torr.


Relaterade artiklar