Hur man fixar sätta diskmedel i diskmaskinen

October 5Att sätta fel tvålen i en diskmaskin är ett misstag som de flesta människor inte kommer att upprepa. Oftare än inte, resulterar det i ett överflöd av vattniga skum och bubblor på din köksgolvet. Om du inte fånga problemet direkt eller om du slår på den precis som du lämnar huset, kan det skada ditt golv. Många människor får slut på maskindiskmedel och tror att en skvätt eller två av diskmedel, kommer en flisa av tvål eller en bit av tvättmedel arbeta i apparaten. När lödder börjar fulla de inser allvarligt misstag. Lyckligtvis kan du fixa det här problemet snabbt med produkter tillgängliga i ditt hem.

Instruktioner

• Öppna dörren till diskmaskinen.

• Häll 2 msk vegetabilisk olja i botten av diskmaskinen. Detta kommer att hjälpa lösa skummet.

• Kontrollera utmatningskoppen att se till att ingen av de fel tvålen kvar och ta bort den om det finns någon.

• Stäng dörren till diskmaskinen och slå på den igen för att slutföra cykeln. Om cykeln är redan klar när du upptäcker löddret, sätta oljan in och köra diskmaskinen igen utan rengöringsmedel för att rensa resterande lödder.

• Kontrollera om diskmaskinen med jämna mellanrum och beväpna dig med massor av torra handdukar eller en mopp. De skum kan ändå fortsätta att flöda från apparaten, men åtminstone kan du torka upp eventuella bubblor och fukt innan den skadar golvet.


Relaterade artiklar