Hur man installerar en eldningsolja tank

September 24

Hur man installerar en eldningsolja tank


Installera en ny eldningsolja tank i ditt hem erbjuder komfort och skydd från väder och vind. För större städer, gas- och elbolagen erbjuder uppvärmning till bostäder via naturgasledningar och andra metoder. På landsbygden, men många byggnader kräver sina egna värmekällor som ska installeras. En eldningsolja tank kan vara ett bra alternativ. Innan du installerar en eldningsolja tank, kontrollera din statliga och lokala township lagar eller koder om de nödvändiga kraven för att installera en tank.

Instruktioner

• Leta upp en lämplig plats för den nya oljetanken som ska installeras. De flesta experter i branschen rekommenderar att installera värme oljetank inomhus, snarare än utomhus. Detta beror på utomhus tankar utsätts för väder och vind, vilket kan leda till korrosion och orsaka skador på tanken. Eftersom en fast cement stiftelse är redan på plats, källare är ofta en bra plats att installera värme oljetankar. Också, källare tenderar att vara fri från hushåll och fordons aktivitet. Alla eldningsolja tankar behöver en solid bas stiftelse, såsom cement. Lokala koder kan kräva solid bas stiftelse för att vara ett visst djup.

• Leta upp eller köpa en helt ny oljetank. En begagnad tank får aldrig installeras. Bostäder oljetankar finns i olika storlekar men kan normalt hålla mellan 200 och 350 liter. Se till att oljetanken är UL-listad, vilket innebär att tanken har kontrollerats för att möta specifika driftssäkerhet riktlinjer. Tankar är tillverkade av stål eller kompositmaterial, och kan väga upp till ett ton när den är full.

• Installera en långpannan på den plats där oljetanken kommer att placeras. En långpannan är i allmänhet en bra idé eftersom det garanterar alla oljeläckage fångas och innehöll.

• Montera metallben på oljetanken, om de inte redan är ansluten. Det är en bra idé att ha tank ben mäter 11 tum vid utloppsänden och 12 tum i andra änden. Detta ger tanken en svag sluttning och bidrar till att ge tillräckligt utrymme för avstängningsventilen och filter. Ben skruva vanligen in i botten av oljetanken.

• Placera din tank så det är minst fem fot från alla bränsleeldade ugnen. Tankar skall installeras på ett sådant sätt som gör all-around inspektion. Vid installation nära en vägg, bör åtminstone fyra inches av utrymme tilldelas mellan tanken och väggen. Håll minst fyra inches utrymme mellan golvet och den nedre delen av tanken.

• Ta bort ventilationslarm kontakten ligger på toppen av tanken. Även om det inte krävs i vissa områden, installera en ventil larm (även känd som en ventilations visselpipa) rekommenderas. Under fyllningsprocessen, ventilera larm vissla; Men när tanken är nästan fullt, kommer ventilations larmet upphöra att föra oväsen. Detta hjälper till att förhindra tankar från överfyllda när du fyller. Vent larm är cirka sex inches tall. Använd gängtätning på ventilationsvisselpipan för att säkerställa en korrekt tätning.

• Montera oljemätaren i din tank utsedda mätare plats. Olje mätare är enkla anordningar som visar hur mycket olja som finns kvar i tanken. Använd gängtätning på mätaren för att säkerställa en korrekt tätning.

• Ta av locket från fyllnadslinjen och ventilationsledning hål, som ligger vid den motsatta änden från matningsanslutningsledningen. Den påfyllningsrör är där oljetanken kommer att fyllas. Denna rörledning är ungefär två inches i diameter och består av galvaniserat stål. För inomhus tankar, kommer maxstrecket rörledningar behöver köra utomhus. Kör oljepåfyllningsröret utanför, nära husgrunden och placera en påfyllningslocket på utsidan änden av påfyllnings ledningsrör. En ventilationsröret kommer också att behöva köras utanför från ventilationsledningen hål, som ligger i anslutning till markeringen hålet. Vent linje rörledningar är vanligen ca 1,25 inches i diameter. Installera en ventilationsledning lock på utsidan änden av ventilationsröret. Använd gängtätning på alla röranslutningar för en ordentlig tätning.

• Montera oljefiltret och avstängningsventil till matarledningen på framsidan basen av oljetanken. Anslut avstängningsventilen till matarledningen vid basen av tanken. Om ett problem någonsin uppstår, kan denna ventil förhindra olja från att flöda. Anslut oljefiltret till avstängningsventilen. Använd kompressionskopplingen med att sätta på matningsledningen och oljefiltret. Använd gängtätning på röranslutningarna för en ordentlig tätning.

• Anslut matarledningen till klämringskoppling och oljefilter. Placera tillförselledningen så att den löper längs omkretsen av alla väggar. Detta kommer att bidra till att förhindra linjen skadas. Matarledningen skall ha ett skyddande hölje. Spårad, polyeten-belagd kopparrör är ett bra val. Tillförselledningen kommer att köra direkt till ugnen. Använd gängtätning för att säkerställa en korrekt tätning.


Relaterade artiklar