Barn under 1930-talet

June 24

Barn under 1930-talet


På grund av den stora depressionen, 1930-talet var svåra tider. Men skulle generation barn som växte upp på 1930-talet fortsätta att slåss i andra världskriget, och senare att kallas "Greatest Generation". Bristen på pengar och sysselsättning var stora påverkan på livet för barn på 1930-talet, liksom andra umbäranden, inklusive: barnarbete, brist på utbildning och extrem fattigdom. Även om de hade sin andel av svårigheter, barn på 1930-talet byggde starka värderingar av hårt arbete.

Familjeliv

Familjelivet för barn på 1930-talet var en tid av uppoffringar, men genom det hela, var familjen närhet föddes ur nödvändighet. Var och en var tvungen att slå in och håll utkik efter varandra. Familjer hjälpte varandra. Många barn berövades sjukvård och tandvård, därför att de inte hade råd med det, medan det i extrema fall, barn blev lösdrivare på grund av familjer splittras.

Underhållning

Barn på 1930-talet hade många former av underhållning. Radio var tv av dagen, och populära program för barn ingår "Little Orphan Annie", "Green Hornet" och västerländska serier som "The Lone Ranger". Spelar sandlot baseboll eller stick bollen var vanliga omläggningar av dagen, liksom andra grupp spel som Kick Can och Crack the Whip. Barn infördes också för att den första Dr Seuss bok, "Och tro att jag såg det på Mulberry Street" 1937. Andra spel som infördes på 1930-talet var Monopol och Scrabble. Fattigare barn var tvungna att använda sin fantasi för att roa sig, exempelvis att rosetter från pinnar och pilar från gamla tak bältros.

Utbildning

1930-talet var en svår tid för utbildningen. Många orter hade inte råd att tillhandahålla utbildning, medan de flesta föräldrar inte hade råd att klä och förse sina barn till skolan. Vissa områden även tas ut för skolgång; en far hördes byteshandel ved för att utbilda sina barn. Många skoldistrikt förkortade terminen, medan andra skär lärarlöner. Ett anmärkningsvärt tillägg till utbildning på 1930-talet var Dick och Jane läsare, en serie böcker som har undervisat generationer av amerikaner att läsa.

Chidren frågor under 1930-talet

Medan 1930-talet var tuffa runt, för många barn, de var rent grym. För landets fattigaste familjerna, frågor som barnarbete och direkt svält var normen. Under höjden av depression, en fjärdedel av landets familjer hade inga löntagare, så många barn var tvungna att arbeta långa timmar för nomimal lön, bara för att överleva. 1930-talet var också första gången den federala regeringen gav ekonomiskt stöd till de familjer utan löntagare, genom stödet till vårdbehövande Barn program.


Relaterade artiklar