Cool Hip Hop danser för barn

August 9

Cool Hip Hop danser för barn


Hip hop dans kan ge en positiv utlopp för energiska barn som tycker om hiphop. Det finns en mängd dyra filmer, program och böcker som syftar till att lära barnen hip hop dans, men lära några fria drag är ett bra sätt att mäta om ett barn kommer att njuta av hip hop dans. Dessa åtgärder utgör en del av de enklaste och minst komplicerade hip hop rörelser.

Tå Tryck

Den "toe touch" är en enkel dans flytta som kräver lite flexibilitet och rytm. Det handlar om att placera fötterna på en skuldra längd isär. Flytta din högra fot framför kroppen och slå foten med handen. Flytta sedan samma fot tillbaka i position och upprepa, utom flytta foten bakom ryggen när du smälla den med handen. Upprepa med vänster fot.

Cool Walk och kors och tvärs

"Cool walk" är ett steg där ett barn plockar upp ena foten och höjer det till midjan. Ställ sedan in foten ner på utsidan av din andra foten. Plocka upp din andra foten och upprepa, placera foten på utsidan av din andra foten. Den "kors" använder också fötter och är en liten variant av "cool walk", men den använder mer överkroppen och studsar.

Rytmisk Stepping och Rolls

De mest enkla danssteg hip hop för barn involverar rytmisk stepping som kan väcka deras hip hop känslor. Du kan spela upp vissa hip hop-låtar och barn kan flytta sina ben fram och tillbaka i takt med musiken. Dessutom kan de rulla och slaga armarna i takt. Till exempel, The Happy Kids Festival lär hip hop danslektioner där barn möter en spegel och öva känna rytmen i musiken.

Push, Push, Elbow, Elbow

En enkel arm steg för barn är "push, push, armbåge, armbåge." Detta drag innebär barn som flyttar sina armar två gånger i en vågliknande rörelse i takt och sedan de kastar varje armbåge, en i taget, åt sidan. Detta resulterar i två vågliknande arm rörelser ("push, push") och två armbåge stötar (den "armbåge, armbåge"). Dessa arm rörelser kombineras för att bilda denna enkla drag, som anstår unga hip hop dansare.


Relaterade artiklar