Hur att donera konserver

October 26Semester och naturkatastrofer berättelser stimulerar frågor om hur man kan donera konserver för de mindre lyckligt lottade i lokalsamhällen och katastrofzoner. Kyrka-baserade matskafferier och lokala matbanker är glada att ta emot donationer. Kontrollera med din lokala scout råd eller serviceorganisationer för livsmedel driv datum för bekväm upphämtning vid ditt hem. Vissa arbetsgivare organiserar burka mat samlingar och lokala återförsäljare plats fat för sina kunder som vill köpa och donera konserver poster. Oavsett var du donera konserver, ger din generositet ljus och hjälp till andra i deras tid av behov.

Instruktioner

• Kontakta närliggande kyrkor, Scout förpackningar eller soldater, serviceorganisationer eller en lokal matbank. Fråga om särskilda insamlings datum eller pågående insamlingsplatser och donationstider. Se upp för insamling fat i butikerna där du handlar.

• Skura dina skåp eller handla för icke-färskvaramatpunkter att donera. Om du väljer att anordna en konserver enhet, placera meddelanden på dörrar i området kommer du att värva några dagar i förväg så att folk har tid att samla mat för att donera, och plocka upp matdonationer på den fastställda dagen. Placera burkarna i stadiga canvas eller plastpåsar för enkel transport.

• Leverera konserver till uppsamlingsplats på utsatt tid eller ställts in på din veranda på insamling dag.


Relaterade artiklar