Hur du köper Partihandel lager

March 9

Hur du köper Partihandel lager


Att köpa grossist lager sänker priset du betalar per styck och direkt ökar din försäljning vinstmarginaler. Tillverkare webbplatser, online-auktioner och direkta grossistmarknader har gjort en mängd olika bulkprodukter tillgängliga för allmänheten till grossistpriser. Vissa branscher erbjuder endast grossistpriser till företag med nuvarande affärslicenser och en statlig skatt ID. Köp produkter till en rabatt som kommer att sälja för ett bra resultat genom att göra stora order av grossist lager.

Instruktioner

• Ställ in din detaljhandel med statliga och federala skatte ID-nummer och ett företagsnamn. Fyll i lämpliga grossisttillståndsformulär för ditt tillstånd och lämna dem tillsammans med de avgifter som krävs och obligationer med statens Department of Revenue. Retail tillståndsavgifter kan variera beroende på produkttypen och antalet återförsäljning platser.

• Forskning på tillgänglighet grossistmarknader, tillverkare grossister, importörer och grossister kataloger för de produkter du vill lagra och sälja. Kontakta företag direkt för att se om de erbjuder grossist program. Var beredd att lämna ditt företags namn, skatte ID-nummer och grossistlicensnummer innan ges en offert.

• Placera en grossist beställer med företaget du har valt fax, via en Internet-beställningsformulär eller via telefon. Försäkra dig om att du förstår den mängd av varje objekt som du beställer. Vissa grossist objekt säljs av partiet eller brutto.

• Ge acceptabel betalningsinformation med beställningen eller tillhandahålla en plats för räkningen ska skickas tillsammans med produkterna. Välj sänd alternativ som fungerar bäst för din situation om flera alternativ finns.

• Kontrollera grossist transporten noga när det kommer att vara säker på att produkten mottagits matchar fakturan. Misstag kan ha gjorts när ordern var förpackade för transporten. Kontakta grossistföretaget direkt när du inser att det finns ett problem med beställningen.


Relaterade artiklar