Tips för att dölja bristningar och celluliter

July 20

Tips för att dölja bristningar och celluliter


Bristningar och celluliter är svåra att bota, men med några tips och tricks kan du enkelt dölja dem. Enligt Mayo Clinic, hudbristningar är rödaktiga eller lila ränder som visas på armar, lår, bröst och buk och medan de kan blekna med tiden, gör stretch kommer aldrig att helt försvinna. Mayo Clinic anges också att celluliter är fett som visas som dimpled hud förekommer allmänt på lår, rumpa och höfter.

Make-up

Börja med att gnugga en tjock fuktighetskräm som shea eller kakaosmör på dina hudbristningar. Detta gör att din hud att återfukta och slätare vid tillämpning make-up. Använd en concealer som är något ljusare än din naturliga hudton. Du vill aldrig gå mörkare, eftersom det bara kommer att göra hudbristningar sticka ut mer. Med hjälp av en concealer make-up borste, applicera concealer i ens penseldrag endast på området för din sträcka varumärket. Blanda försiktigt med den omgivande huden. Använd en vattentät concealer eller tung etapp make-up om du planerar att simma.

Själv Tanner

Själv sol är effektivt för att täcka bleka hudbristningar och minska uppkomsten av celluliter. Innan du ansöker själv-utan-sol lotion, ta en dusch och exfoliera hela kroppen. Återfukta huden ägna särskild uppmärksamhet åt torra områden såsom knän, fotleder och armbågar, eftersom de tenderar att suga upp extra själv sol. Applicera själv-utan-sol jämnt över lår, armar, mage och andra områden som du vill sola, iklädd latexhandskar. Klä dig i mörka kläder samtidigt som garvare torka - det sättet, om garvare fläckar något kläder, kommer det inte vara självklart.

Beach Cover-Ups

Täck celluliter iklädd en baddräkt med en lång sarong i ett fint mönster. Knyt vid sidan av midjan för en vacker, förlängning utseende som kommer att dölja dina celluliter. Flödande linnebyxor gör också för en lätt täcka upp när man går från poolen eller havet till din fåtölj.

Slang

Ljusa kläder såsom solbränna, vitt och grått tenderar att lyfta fram extra gupp och gropar i vår hud. Sheer till midjan nakna eller ogenomskinliga strumpbyxor är det perfekta sättet att dölja celluliter enligt formulär sittande kläder som kjolar, klänningar och stickade byxor.

Shape Wear

Tajta underkläder som du bär som shorts enligt kjolar och klänningar kommer inte bara att minimera utseendet av celluliter, men kommer också att trimma ett par inches från din figur. Välj form slitage som är formanpassat, men ändå bekväma nog att sitta i.


Relaterade artiklar