Lista över jobb för barn 12 & Äldre

July 2

Lista över jobb för barn 12 & Äldre


Medan barnarbete lagar förhindra att barn under 16 år för att ha heltidsanställning i USA, det finns jobb barn ålder 12 och äldre kan göra för att tjäna pengar. Dessa kan vara sommarjobb, eller jobb efter skolan att barnen kan ha att lägga till sina besparingar, köpa julklappar eller tjäna pengar för saker de vill köpa. Jobb lär också barnen om hårt arbete och ansvar.

Pet eller barnomsorg

Husdjursskötsel kan inkludera husdjursvakt, hjälper utbilda sin grannes hund, hund promenader, ger sällskapsdjur bad och grooming, eller leka med grannens hundar medan grannen är ut för dagen. Inte nog med att husdjur har möjlighet att bli underhållen medan deras ägare är borta, men barnen kan också tjäna extra pengar. Barnomsorg är en annan populärt alternativ för äldre barn som är bra på barnvakt yngre barn.

Gårds arbete

Barnen kan be runt deras kvarter för trädgårdsarbete jobb, som normalt skulle omfatta kratta löv, gräsklippning, vattna blommor och växter, klippa häckar och dra ogräs. Barnen kan också hjälpa till med trädgårdsarbete om de har en gröna fingrar och ett intresse för blommor och grönsaksodling. Lönerna skulle helst beroende på antingen typ av jobb som skall utföras eller timmar tillbringade arbetar.

Handledning

Äldre barn som är intelligent, tålmodiga och kunniga i vissa ämnen kan det vara givande att undervisa yngre barn eller till och med sina kamrater. Varje barn utmärker sig i ett visst område, så att barn kanske vill hjälpa andra inom sitt område av expertis. Handledning löner skulle variera med siffertimmar handledning. Barnet kan undervisa efter skolan i klassen, i biblioteket eller hemma.

Tvätta bilar

Tvätta bilar är en uppgift många vuxna vill inte göra, så att barnen "fråga runt för denna typ av arbete kan vara till nytta för både barn och vuxna. Bensinstationer och andra ställen som erbjuder biltvättar debitera ca £ 3 och upp per bil för en grundläggande biltvätt, så det skulle vara en bra lön för att börja med. Biltvätt kan göras efter skolan, på helger eller på våren eller sommaruppehållet. Tvätt bilar kan omfatta detaljarbete samt, om arbetstagaren vet hur man gör det på rätt sätt.

Presentinslagning

Under loven, varuhus och gallerior anställa ofta arbetstagare att göra presentförpackning, som kan betala mellan £ 3 och £ 6 per gåva. Detta är ett jobb barn ålder 12 och äldre kan enkelt göra från sitt hem. Har ditt barn gå runt till grannarna de känner och litar på runt november och fråga om eventuella presentinslagning arbetsuppgifter. De kan också ställa flygblad i trakten tillkännage sin förmåga att presentpapper under semesterperioden.


Relaterade artiklar