Hur man gör med en gammal badtunna skal

September 10

Hur man gör med en gammal badtunna skal


Knäckt trä eller glasfiber badtunna skal kan läcka vatten ur din badtunna för en allvarlig åderlåtning på ditt vatten räkningen. De kan även vara farligt om vatten kommer in i avtal med de elektriska element som värmer ditt badkar. Eftersom avyttra en gammal badtunna skal innebär en hel del tunga lyft, kanske du föredrar att anställa personal.

Instruktioner

• Kontrollera med företaget som är säljer du en ny badtunna skal för att se om de kommer att ta hand om det gamla skalet när de installerar den nya. Om så är fallet, vidta åtgärder för detta.

• Kontakta den nationella organisationen College Hunks Hauling Junk (se referens avsnitt) för att få hjälp att ta bort badtunna skal och bortskaffande av det. Ett team av arbetstagare kommer till ditt hus, ger dig en borttagning offert, ta bort badtunnan skalet och alla bitar från din egendom, och städa upp arbetsplatsen efteråt.

• Kontakta lokala badtunna flyttföretag som kan ta bort den badtunna från era lokaler och kasta den på ett säkert sätt (se referens avsnitt).

• Kontakta din stad avfallsavdelningen omhändertagande och frågar var du kan göra av en badtunna skal om du planerar att flytta det själv. Du kan behöva köra det till soptippen eller betala bulk avgifter borttagning för fastighetsnära insamling. När du vet var det kommer, avlopp och koppla din badtunna att följa instruktionerna i bruksanvisningen. Med hjälp av vänner, lyft ur badtunnan skalet och lägg den i bilen, eller lämna det vägkanten för omhändertagande.


Relaterade artiklar