De bästa apotek Toner

January 9

De bästa apotek Toner


Hud toner finns i olika formler för att passa olika hudtyper. Toners görs att uppdatera huden efter rengöring men före fuktgivande. Deras milda ingredienser är utformade för att hjälpa hydrat torr hud, upprätthålla torrhet för en fet hy, minska akne och hålla balansen för normal hud. Apotek bär ett stort antal olika linjer hudvård och toners i ett sortiment av priser; Det finns en toner för varje hudtyp och varje budget.

Olay Uppfriskande Toner

En Olay uppfriskande toner skapar en perfekt balans mellan rengöring huden utan över torka det på grund av trollhassel och aloe i toner formel. Olay Uppfriskande Toner är ganska billigt med ett pris runt £ 3. På grund av den låga halten alkohol, denna milda formel kan användare av alla hudtyper --- torr, fet och normal --- att lägga till detta i sin dagliga hudvårdsrutin.

L'Oreal Hydrafresh Toner

L'Oreal Paris, känd för sina up-to-date hudvård linjer, erbjuder en grundläggande toner som fungerar bra med varje hudtyp. L'Oreal Hydrafresh Toner ger en låg alkoholhalt på 1 procent för att förhindra att huden torkar ut efter användning. Beta hydroxy syra och provitamin B5 inte bara ta bort smuts och döda hudceller, men också behålla den naturliga fukten i huden. Använd denna toner på morgonen och på kvällen för att se slätare och mjukare hud. L'Oreal Hydrafresh Toner är en annan billig val på £ 4,2 detaljhandeln med olika kuponger erbjuds ibland.

Neutrogena Pore Refining Toner

Neutrogena består en oljefri toner syftar till att minska uppkomsten av stora och små porer. Avsedd för acne-benägen hud, är detta alfa- och beta hydroxy formel som används för att befria din hud av döda och tråkiga celler som orsakar akne. Använda toner på en daglig basis kommer att jämna ut ojämna fläckar på huden när du skapar en ljusare hy. Detaljhandeln värde Neutrogena Pore Refining Toner är £ 4.

Burts Bees Rosewater och Glycerin Toner

Burts Bees Rosewater och Glycerin Toner innehåller nästan 100 procent naturliga ingredienser för torr och känslig hud. På grund av de naturliga ingredienser, kommer din hud vara kvar känslan mjuk och återfuktad. Rosewater ger en mild sammandragande men kommer att lugna torr hud, och aloe vera och glycerin kommer att ta bort döda hudceller, vilket ger en ljusare och klarare hy. Denna toner säljs för runt £ 7.


Relaterade artiklar