Hur man installerar HDTV Inkoppling

August 23

Hur man installerar HDTV Inkoppling


För att få en HDTV-signal du behöver en HD-kabelbox, en HD-satellitbox eller HDTV antenn. Om du vill höra HD-ljud du behöver en lämplig ljud (eller ljud / video) mottagare och högtalarsystem. Några av de nyare audio / video-mottagare gör att du kan ansluta HDTV-signalen genom mottagaren. Det gör att du kan byta till en Blu-ray-spelare, eller annan komponent, med receiverns fjärrkontroll. HD antenner ansluta direkt till HDTV och använda TV: s interna tuner.

Instruktioner

Hur man installerar HDTV Inkoppling

• Anslut ena änden av HDMI-kabeln till HDTV-källa du har valt. Om det är en låda satellit eller kabel, kommer produktionen att ha en kontakt tydligt markerade. Kabeln är bredare på ena kanten och passar bara på ett sätt. Om du använder en HDTV-antenn, gå direkt till steg fem.

• Anslut den andra änden av HDMI-kabeln till HDTV. Nyare HDTV har två till fyra HDMI-ingångar. Du kan ansluta till någon av dessa ingångar. Om du använder en nyare audio / video-mottagare med HDMI-ingångar, anslut kabeln till en av receiverns HDMI-ingångar, i stället för direkt till HDTV.

• Om du har anslutit kabeln till audio / video-mottagare ansluter du en andra HDMI-kabel mellan utgången på mottagaren och en av ingångarna på HDTV.

• Om du vill lyssna på ljudet via din stereo, anslut en fiberoptisk kabel från din kabel- eller satellitboxen till mottagaren. Kabeln är en tunn tråd med små anslutningar på varje ände. Kabeln eller satellitboxen och mottagaren har en liten kontakt som du trycker på att använda kontakten på den fiberoptiska kabeln. Kabeln passar bara på ett sätt.

• Om du använder en HDTV antenn för din källa, anslut koaxialkabeln utsignalen från antennen till koaxial ingång till HDTV. Skjut tråden kommer ut av koaxialkontakten i koaxial ingång i HDTV. Vrid den yttre delen av kontakten på den gängade koaxialkopplingsdonet tills den är tät. Använd inte den fiberoptiska kabeln med koaxialkabeln ingång.

• Stäng av kabel- eller satellitboxen på och slå på HDTV. Om du använder en ljud- eller ljud / videomottagare, slå på den och sätta den till den valda utgången.

• Använd HDTV: ns fjärrkontroll för att välja rätt ingång.

• Om bilden inte är klar och du använder en kabel eller satellit leverantör samtal företaget för tekniskt stöd. Det kommer att hjälpa dig att felsöka datorn.


Relaterade artiklar