Tips på att sälja på loppmarknader

May 23

Tips på att sälja på loppmarknader


Bilen start försäljning är Storbritanniens version av loppmarknad. Hellre än att ha försäljning i varv över hela stan att kunderna reser till britterna packa sina objekt att sälja in sin bil stövlar ("stammar" till nordamerikanerna) och kör till försäljning plats, oavsett om det är ett fält eller en parkeringsplats. Allt från några tiotal till flera hundra säljare kan vara närvarande vid en försäljning. Loppmarknader sker över hela Storbritannien, locka tusentals köpare och säljare.

Ankomst Tidigt

Bil boot försäljning entusiaster är morgonpigga. Huvuddelen av försäljningen är igång med 07:00 på en lördag, och många av de mer seriösa köpare finns och gått före 08:00 Om du menar allvar om att flytta en del av barnens kläder, "80s-skivor, pocketböcker och fondue set, få det genom 6:00 och sättas upp och redo att gå med 7. Ha allt ut ur bilen och ställer upp när folk börjar anlända i drivor, så att du kan koncentrera dig på att sälja snarare än lossning.

Clean Up din utrustning

Dina använda saker kommer att sälja bättre om de är rena och välorganiserade. En gammal sovsäck kan vara exakt desamma oavsett om det är prydligt rullade med ett pris på det eller kastas på marken i en hög, men det är mycket mer benägna att sälja om det ser snyggt. Rengör begagnade kläder innan du försöker att sälja dem och hålla dem prydligt på galgar på ett rack. Ha en tarp till hands för att hålla dina varor, särskilt några böcker, torka i händelse av regn.

PRUTA

Var beredd att pruta. Gör inte misstaget att tro att du är i en butik. Det är en start försäljning, och människor kommer till loppmarknader förväntar start försäljningspriser. Om du har saker du försöker bara att bli av med, ta vad du kan få och låt den gå. Om du har saker som faktiskt har något värde till det, inte ge bort, men vara beredd att vara ganska flexibel i din prissättning. Om du börjar på 36,3 pund och gå ner till 50, är ​​det mer sannolikt att sälja något än om du startar vid 50 och vägrar att vika. Det är samma pengar, men köparen tycker om att känna sig som han vann.


Relaterade artiklar