Tips för att skapa en modell av USS Constitution

December 14

Tips för att skapa en modell av USS Constitution


Den 27 mars 1794, undertecknade George Washington en akt av kongressen att godkänna byggandet av sex krigsfartyg för att ta itu med piratkopiering på Barbary Coast. En av dessa var 44-gun fregatten USS Constitution. Att göra en modell av denna örlogsfartyg från grunden är en komplicerad uppgift som kräver hundratals timmar av arbete för att slutföra detaljrikedom. Använd trä som huvudmaterial och inkluderar en metallpläterat skrov för äkthet eller alternativt använda en av de många kit som finns.

Arbetet Skalan

Arbetet med att en konsekvent skala för en mer representativ modell. Detta innebär att göra versioner av allt på det ursprungliga skeppet minskas i exakt samma förhållande. Karl Heinz Marquardt, författare till "The 44-Gun Frigate USS Constitution: Old Ironsides", arbetar för att en 1/150 skala. Att arbeta för att denna skala, kommer du att skapa en modell som är ca 1 fot 4 1/8 inches lång och ca 1 fot 5 3/4 inches tall på toppen av stormasten. Du kan också skapa din egen skala genom att arbeta med dimensioner av fartyget.

Studera rehabilitering och restaurering Detaljer

Enligt USS Constitution rehabilitering och återställande teknisk skribent Patrick Otton, fregatten syfte och funktion förändrats under de senaste 200 åren, som gjorde sin konfiguration. Ha detta i åtanke när du arbetar på din modell. Följande fem komponenter, enligt Otton, har identifierats som en del av konstitutionen: s ursprungliga konstruktionen. På kanondäck och lägre däck, var de tjocka stråk restaurerats med bordläggning av laminerad vit ek. Standard knän återställdes vid för och akter, även med laminerade vit ek. På nedre däck, är de restaurerade midskepps knän bultade med åtta stora bultar som de behöver för att bära vikten av batteridäcket ovan. Stolparna samarbetar med midskepps knän för att stödja vikten av overhead kanonen. De diagonala ryttare restaurerats och är ca 34 fot lång. Den diagonala ryttaren är i huvudsak enande medlem ger förstyvning på skrovet och mildra mot hogging.

Ta en rundtur i USS Constitution

Du kan ta en gratis guidad visning av skeppet, som är på Charlestown (Mass.) Navy Yard. Turnén kommer att berättad av aktiv kraftiga amerikanska sjömän, som kommer att förklara historien om fartyget och varför det är fortfarande där. Du kommer att tas till fyra stationer på spar däck (övre däck), kanondäck och kaj däck. En närmare titt på fartyget kommer att ge dig en chans att notera en detaljrikedom som du kan inkludera i din modell.

Besök museet

Besök USS Constitution Museum, som också ligger i Charlestown (Mass.) Navy Yard. Det finns program och rundturer för grupper i alla åldrar. Modell Shipwright Guild driver en verkstad i museet, där frivilliga modellbyggare visar tekniker. Prata med en modellerare om sitt arbete för att lära sig hemligheterna till en framgångsrik modell. Gillet håller också sitt bibliotek på museet, bland annat fartygets planer.


Relaterade artiklar