Hur man bygger militära Dioramat

June 26

Hur man bygger militära Dioramat


En militär diorama kan vara så grundläggande eller så detaljerad som du vill att det ska vara. Historiker och diorama fantaster skildrar ofta historiska slag med sina dioramor. Du kan skapa din egen militär diorama med några grundläggande konst leveranser och en uppfattning om vilken typ av scen du vill skapa. Detta hantverk kan också göras med barnen.

Instruktioner

• Papper utsidan av lådan med färgat papper för att dölja etiketter och formuleringar på rutan. Leta efter vanligt konstruktion papper eller omslagspapper med militära mönster som kamouflage, helikoptrar, eller tankar.

• Måla insidan av rutan med din valda scenen. En kuperad inställning mot en blå himmel, en skarp ökenplats med mark och himmel eller en djungel scen är alla idealiska alternativ. Låt färgen torka helt innan du fortsätter.

• Dekorera den målade scenen ytterligare genom att lägga textur till bringa diorama till liv. Doppa sträckt bomullstussar i vitt lim och fäst dem till himlen. Måla ett tunt lager av lim över öknen och strö ett jämnt lager av sand över bottnen av lådan. Sätt träd i scenen för djungeln eller använd en enda vriden drivved för öknen.

• Tillsätt figurer i diorama. För en militär flygplan, knyt en längd av snöre runt planet och peta ett hål genom toppen av lådan. Trä snöret genom hålet i rutan och tejpa strängen på plats. Lägg stridsvagnar, jeepar och andra militära fordon till platsen tillsammans med soldater i olika former och storlekar.


Relaterade artiklar