Hur man gör personlig godis omslag

March 15

Hur man gör personlig godis omslag


Candy är en mycket vanlig sak att tjäna på fester och ha som favörer. Vad kan göra det något speciellt är när det är insvept i anpassade omslag. Här är hur man gör personliga godis omslag för varje särskild händelse i ditt liv.

Instruktioner

• Välj en wrapper mall i listan tillgängliga från länken under "Resurser". Det finns mallar för avläggande av examen, semester, födelsedagar, bröllop och andra fest tillfällen.

• Öppna mallen genom Microsoft Publisher. Det finns flera alternativ för dig som du kan anpassa. Det kommer att finnas delar som redan lagt (former, färger och mönster). Du kan flytta dessa runt genom att klicka på dem och dra dem till önskad position. Du kan ändra färg genom att klicka på objektet och sedan välja den färg du vill ha och klicka på den.

• Fyll i den tomma textrutor med ett personligt meddelande, namnet på partiets ärad gäst, datum eller annan viktig information. Du kan ändra textstilsorten, färg och storlek med de normala alternativ textformat i alla Microsoft-program.

• Förhandsgranska filen. Om det finns några ändringar som du vill göra göra det vid den här tiden. Kontrollera sidinställningar för att säkerställa att det är rätt inställd för utskrift.

• Välj papper för utskrift. Du kan välja praktiskt taget alla papper du vill så långt som konsistens, färg, och det är genomförbart. Det enda du vill hålla sig borta från är kartong eller annat papper som är tjock, eftersom den inte kommer att avsluta väl runt godis.

• Skriv ut omslag. Klipp ut dem och börja omslag. Täta ändarna med ett limstift eller annan lim liknande produkt.


Relaterade artiklar