Hur man kan förbättra Upper Arm Bredd

January 13

Hur man kan förbättra Upper Arm Bredd


Överarmarna har två stora muskler: biceps och triceps. Eftersom armarna är sfäriska snarare än platt plan, ökande bredd är faktiskt en fråga om att öka omkrets. Om du tränar dina biceps och triceps effektivt, kommer du att lägga på muskler, vilket kommer att öka storleken på överarmarna, vilket gör att du ser större och känner mig starkare. Nyckeln är genom regelbunden styrketräning som fokuserar på dina armar, men utvecklar också musklerna stödja armarna för att undvika skador.

Instruktioner

• Häng från en bar med handflatorna vänd bort från dig och dra tills huvudet går över ribban. Detta är en pull-up, och du bör göra så många av dessa som möjligt i en rad för att bygga upp din arm muskler och ryggmusklerna som stöder dem.

• Häng från en bar med handflatorna mot dig och dra dig upp. Detta är en chin-up, och du bör göra så många som möjligt i rad. Detta är lättare än en pull-up och arbetar armarna mer, det är vilket innebär ett bra val om du är ännu inte tillräckligt starka för att göra pull-ups.

• Ligg på en bänk med en skivstång över dig, ta tag i det i axelbredd med dina skulderblad tillsammans, sedan föra ner det mot dig. När det är precis ovanför bröstet, skjut upp den igen. Detta kommer att arbeta dina armar, rygg och bröst för att ge dig basen du behöver förutom att bygga armarna. Du bör börja med bara baren, sedan börja lägga vikt tills du är på en nivå där du bara kan göra åtta till 12 repetitioner med god form. Gör tre uppsättningar på denna vikt.

• Sänk vikten på bänkpress och föra armarna närmare varandra. Detta kommer att isolera triceps, som är musklerna på baksidan av armen.

• Stå eller sitta med en hantel i varje hand. Curl ett, sedan den andra upp till axeln, böja dina biceps som du gör det. Du bör ha en vikt som kan du bara göra åtta till 12 repetitioner. Gör tre uppsättningar.

• Håll en skivstång eller en EZ bar över huvudet med händerna något smalare än axelbredd. Ta baren bakåt och nedåt, pekar armbågarna framåt, tryck sedan upp den igen. Följ samma vikt konventioner som du gjorde med biceps.


Relaterade artiklar