Förskola Hermit Crab hantverk

December 19Många statliga utbildningsavdelningar och konstkommission stödja tidig förskola exponering för konstaktiviteter som ett sätt att påskynda lärande och problemlösning, att små barn bättre redo för akademiker. Den Scholastic, stora skolor hemsida, i en artikel om förskola konstprogram, säger att sådana program hjälper barn att stärka observationsförmåga. Eremitkräfta hantverk ger förskolebarn med både roliga konstaktiviteter och en chans för noggrann observation genom fotografier eller levande eremitkräftor.

Tredimensionella krabbor

De tredimensionella eremitkräfta hantverk ger en enkel aktivitet för att inleda konstnärer. Real skal som förvärvats från stranden, djuraffärer eller hantverksbutiker, där en verklig eremitkräfta kan leva, är grunden för farkosten. Röd och brun chenille stjälkar och hantverk vicka ögon ge material för förskolebarn för att skapa en eremitkräfta som kan "live" i skalet. En vriden brun chenille stam med ett par vicka ögon fästa gör kroppen, och kortare röda stjälkar böjd att skapa ben och klor är fäst vid kroppen, gör det möjligt för förskolebarn att modellera verkliga eremitkräfta aktivitet genom poppar den in och ut ur skalet.

Shape Collage

Ett sexkanthuvud, oval kropp och flera långa, tunna triangulära bendelar kombineras för att skapa en eremitkräfta form collage. På en stor vit oval, pekade på en ände, preschoolers rita spirallinjerna för att skapa krabba skal. De kroppsdelar, limmade på ett bakgrundsdokument, åtfölja spiral skal form limmas över änden av kroppen så att eremitkräfta kikar ut ur skalet. Detaljer för krita eller färgade blyerts ansikten gör ett intressant tillskott till eremitkräfta ansikte och kropp. Färgade krita eller crayonteckningar av bakgrund och livsmiljö utgör resten av bilden.

Deg Modell

Salt deg levererar ett lämpligt material för förskolan modellbyggande. Real eremitkräftor eller fotografier ger exempel hjälpa Wars skapa skal och krabba organ från degen. Efter krabba organ och skal lufttorkas eller bakas i en ugn, tillämpa tempera paint detaljer med små, spetsiga penslar lägger realism. Sealer borstad över skalen och får torka ordentligt ger utseendet på autentiska skal.

Akvarell Motstå

En mörk krita skisserar att dra av eremitkräftor, baserat på observationer eller bilder på eremitkräftor, levererar grunden för en akvarell motstå. Lärare eller föräldrar hjälpa förskolebarn att identifiera de former som skapar eremitkräfta kroppen och Shell som ritningen fortskrider. En utspädd vattenfärg tvätt borstas över alla delar av ritningen efter färdigställandet motstår krita linjerna, vilket gör linje ritning färgerna syns igenom ljust.

Pappers Modell

Inne i en pappersmugg "skal" vilar ett papper eremitkräfta modell som bifogas ett hantverk pinne för denna underhållande eremitkräfta hantverk. Små vita dryckeskärl dekorerad med markörer i skal mönster vardera innehåller en liten skåra i botten, i vilken ett hantverk stick kan glida. Fäst vid änden av farkosten pinne, en pappers triangel dekorerad med eremit krabba färger och detaljer gör kroppen. Långa, smala trianglar kopplade till kroppen bli krabba klor. Förskolebarn kan leka med ny båt leksak, skjuta pinne i och ut ur botten av koppen, simulera eremitkräfta kommer in och lämnar sitt skal.


Relaterade artiklar