Hemlagad diskmedel Bee Trap

November 26

Hemlagad diskmedel Bee Trap


Om du är trött på väg ut för vissa fritid på däck bara för att sköljt av stickande bin och getingar, är det dags att kämpa för ditt område. Gör dina egna bee fällor för att locka insekter borta från områden som du ofta och där dina barn leker. Även om begreppet kan låta primitiv, det fungerar. Diskmedel kommer att döda mest fängslade insekter. Överlevande kommer inte att kunna flyga med en beläggning av tvål på sina vingar, och kommer att drunkna. Hur du gör dig av dina tagna Stingers är helt upp till dig.

Enkla enheter

Det finns några enkla fällor som du enkelt kan göra genom att återanvända saker du annars skulle kasta bort. Klappa dig själv på ryggen för att hålla ytterligare en bit plast skräp ur en deponi. Nästan alla tomma plastbehållare kommer att fungera bra. Sodaflaskor, mjölk eller juice kannor, och till och med gelé burkar gör dandy Bi- och geting fällor. Känn dig fri att experimentera. Det finns två olika tekniker för att försöka när du gör insektsentré hål i hemgjorda fällor som kräver dem. Du kan använda en ishacka eller skruvmejsel och bara peta 1/8 tum till ¼-tums hål i plasten. Eller så kan du använda en hobby kniv för att bilda ½-tums X-talet. Om du gör detta, tryck trianglarna bildas av nedskärningarna inåt för att bilda en liten öppning för bin och getingar att komma in. Trianglarna inuti fällan kommer att göra det mycket svårt för insekter för att lämna hålen.

Repurposed Plast Bee Fällor

Ta bort etiketten från en tom plast två-liters flaska. Skär de tre eller fyra inches av flaskan bort med starka sax eller en hobbykniv för att skapa en tratt. Kombinera ¼ kopp vatten med 2 msk diskmedel i botten av flaskan. Ta bort och kasta locket, vänd tratten, och montera den ordentligt i den nedre delen av flaskan. Häll en kopp söt vätska som sirap, läsk, juice, eller sockervatten i tratten. Se till att du slabba runt för att belägga tratten inre yta och erbjuder buggar en aromatisk lock. Placera geting och bee fälla varhelst insekterna närvarande umgås. För en fälla som du kan hänga från takfoten eller trädgrenar, det finns en enkel variant. Ta bort etiketten från flaskan och kombinera ¼ kopp vatten med 2 msk diskmedel och 1 kopp soda, sirap, socker vatten eller fruktsaft i flaskan. Råga och skaka kraftigt, att täcka hela insidan av fällan med den söta, klibbiga vätskan. Peta eller skär några ingångshål i det nära toppen. Knyt en bit snöre runt halsen på fällan och hänga den i ett problem plats. Försök att använda de glupska tendenser födosökande bin och getingar till din fördel. Nästa gång du är klar med en plastbehållare av gelé, sylt eller konserver, göra en effektiv fälla ut av det. Bry dig inte om att skölja det eftersom materialet fortfarande fast på insidan kommer att fungera som ditt bete. Peta eller skär några ingångshål i det nära toppen. Råga och ställa eller hänga din fälla varhelst insekterna har terroriserat dig.

Hornet Special

Hornets skiljer sig från bin och getingar i en massa olika sätt, men i synnerhet när det handlar om mat preferenser. Dessa aggressiva nasties älskar kött och fisk. Denna fälla är perfekt för områden där du inte kommer att behöva utsättas för lukten av ruttnande kött, som du kommer att använda för bete. Även kött eller fisk godtas, verkar det som av någon anledning lax är en oemotståndlig favorit. Använda frysta bete, vilket är lättare att skära och binda fast i fällan. Gör några hål nära toppen av en tom tvåliters plastflaska. Häll 02:58 inches av vatten i flaskan och tillsätt ca en matsked diskmedel. Detergenten tjänar till att bryta ytspänningen hos vattnet. Det kommer att orsaka lätta hornets att drunkna när de faller in i det, snarare än att bara flyter runt på toppen av det. Borra ett litet hål i flasklocket, och trä en ände av ett snöre genom botten av den. Skär en tre-tums remsa av fryst bete smal nog att passa genom toppen av flaskan, och knyta den fria änden av snöret runt den. Stuff betet remsan och sex till åtta inches av sträng in i flaskan. Skruva på locket på plats och dra tillräckligt sträng genom hålet för att avbryta betet omkring en tum ovanför vattenlinjen i flaskan. Gör en stor knut i strängen så att den inte kommer att glida genom hålet. Placera eller häng din hemgjorda hornet fällan på en plats så långt bort från ditt personliga utrymme som möjligt. Hornets är giriga djur, och denna fälla kapitaliserar på och utnyttjar denna egenskap. De tenderar att bryta bitar av betet som är för stora för dem att bära genom hålen i fällan. Envist resistenta mot att ge upp sina surt förvärvade vinster, kommer giriga små monster sjunka till vattnig död. De få som lyckas fly med en liten bit av bete kommer att återvända till sitt bo för att dela bytet och nyheter om utfodringsstationen med sina vänner. Hornets kommer att återvända till din fälla i svärmar, och du är säker på att fånga 20 till 40 på en bra dag. Åter bete som behövs.

Homeopatisk Artrit Bee Trap

Du behöver inte en container eller diskmedel för denna taktik. Du kan helt enkelt välja att fånga problem bin med dina bara händer och låt dem sticka dig. Bigift har använts för behandling av ett stort antal sjukdomar i tusentals år. Artrit, fibromyalgi, multipel skleros, och tendinit är alla behandlas homeopathically med bistick. Man tror att ju mer du tillåter dig själv att bli stucken, desto mer kommer du att främja desensitisering till smärtan av svider. Faktum är att många som lider av sådana sjukdomar faktiskt höja sina egna bin just för detta ändamål. Det finns också biodlare som detaljhandeln insekterna kommersiellt för homeopatiska konsumenter.


Relaterade artiklar