Hur man koppla in en PS3 till Internet med en fjärranslutning

October 28

Hur man koppla in en PS3 till Internet med en fjärranslutning


Med hjälp av en fjärranslutning för att koppla upp en PlayStation 3 till Internet är något som bara bör prövas om det inte finns någon bredbandsanslutning finns och spelet du spelar kräver en uppgradering som bara kan uppnås genom nedladdade innehåll. Även om det inte finns någon telefonjack ligger på PlayStation 3 konsol, kan du piggyback en telefonlinje anslutning av en dator, ansluter konsolen till datorn via en Ethernet-kabel. Anslutningen kommer att vara för långsam för att spela spel online, men gör att du kan surfa på Internet och ladda ner innehåll i långsam takt.

Instruktioner

• Anslut en Ethernet-kabel till motsvarande port på PlayStation 3 konsol, ansluter andra änden till motsvarande port på baksidan av en dator som är ansluten till Internet via uppringd anslutning.

• Klicka på "Start" -knappen på datorns skrivbord och navigera till "Kontrollpanelen." Klicka på ikonen "Nätverk och Internet" och starta "Nätverks- och delningscenter." Det kommer att vara ett alternativ där du kan "Hantera nätverksanslutningar." Klicka här för att visa en lista över alla nätverksanslutningar för närvarande finns tillgängliga på datorn.

• Hitta uppringd anslutning ikonen modem och högerklicka på den. Från menyn, välj "Egenskaper" för att börja göra ändringar i nätverksinställningarna. Klicka på "Sharing" fliken för att visa inställningarna för att dela en anslutning med andra enheter. Klicka i rutan framför alternativet "Tillåt att andra nätverksanvändare ansluter genom den här datorns Internet-anslutning." Tryck på "OK" för att göra ändringar, och "Ja" för att acceptera dem.

• Slå på både din TV och PlayStation 3. När huvudfönstret menyn visas bläddra till "Nätverksinställningar" bar längst till vänster sida. Scrolla ner för att nå ikonen med titeln "Internet-anslutning." Tryck på "X" på PlayStation att aktivera inställningsikonen. Välj den trådbundna delade anslutningen som du har skapat från listan över tillgängliga anslutningar. Det bör vara det enda nätverk som visas.


Relaterade artiklar