Hur man tar bort en Delta dusch Diverter O-ringen

January 29

Hur man tar bort en Delta dusch Diverter O-ringen


O-ringen på Delta dusch avled fungerar som ett distans för hylsan samt förhindrar läckage runt motorhuven mutter. När vatten läcker förbi O-ringen, kommer kranen handtaget droppa. Ta bort en Delta dusch avlednings O-ringen kräver att ta bort dusch kran handtaget. Ersättnings O-ringar finns på centra hem förbättring. Ta den gamla O-ringen med dig när du köper en ersättare för att se till att du får rätt storlek för din dusch.

Instruktioner

• Placera avstängningsventiler för dusch. De avstängningsventilerna är oftast bakom muren som dusch fixturer finns, med en lucka i den angränsande rum. Vrid avstängningsventilerna medurs för att stänga av vattnet till en dusch av.

• Ta bort ställskruven säkra duschblandare handtag med en insexnyckel. Dra handtaget bort från väggen.

• Vrid skruvarna som håller fast täckplattan, som är skyddshöljet ligger runt kranen, på väggen med en stjärnmejsel. Dra täckplattan bort från väggen.

• Dra hylsan bort från patronen. Hylsan täcker utsidan av patronen och bör dra med fingrarna.

• Lossa motorhuvens muttern som håller patronen till ditt hem VVS med ett par polygrip. Vrid motorhuven muttern för hand och ta bort den från kassetten. Rulla O-ringen från kassetten med fingrarna.


Relaterade artiklar