Hur du gör din egen idrottsrelaterade Kid Kostym

September 11

Hur du gör din egen idrottsrelaterade Kid Kostym


Att sätta ihop en sport kostym för barn kan vara enkel och får inte kosta mycket alls. Om ditt barn vill vara en atlet för Halloween, kreativ och komma med en kostym som kommer att vara en av ett slag och cool. Gräv igenom allas garderober, göra en resa till sparsamhet butik eller hantverk butik, och utrusta ditt barn i en hemmagjord dräkt som kommer att representera sin kärlek till alla ting sportiga.

Instruktioner

• Titta på vad du har på handen. Gå igenom garderober och lådor och se vad som kan vara grunden för en sport tema kostym för ett barn. Om din man har en fotbollströja med sitt favoritlag på det, kan det vara en början. En morgonrock kan vara en boxare mantel. Satin shorts och ett linne kan se ut som en basketboll eller volleybollspelare outfit, och en baddräkt kan vara en simmare kostym.

• Försköna objekt. Ta en vanlig linne och använda textilfärg, filt eller tejp för att göra ett nummer på ryggen och dekorera ärmhål att se ut som en basketboll eller volleybollspelare jersey. Dekorera en vanlig baddräkt, och lägg mönster på baksidan av en dräkt som en boxare kan ha på sin mantel, såsom en boxnings smeknamn eller logotyp.

• Sätt ihop kostym. Para ihop en fotbollströja med några byxor eller leggings, och alla andra fotbolls objekt som du kan ha. Axelvaddar och en hjälm kan lånas från den lokala athletic avdelningen, och sneakers kan bäras för en fotbollsspelare kostym. Sätt märkte linne med glänsande motion shorts och sneakers för en basketspelare, och satte idrotts shorts med dekorerade mantel över den för en boxare outfit. Gör boxhandskar efter fyllning strumpor med tyg eller fråga runt för att se om du vet någon som har några.

• Lägg till rekvisita. För en fotbollsspelare, bär en fotboll. Basketspelare kan ha en basket och volleyboll kostymer behöver en volleyboll. Simmare kan bära skyddsglasögon och fenor om du kan hitta några, och en boxare kan göra en mästare bälte av kartong och en vanlig bälte.


Relaterade artiklar