Hur att dyka upp igen Kök Räknare för en verklig Granite Look

January 17Dyka upp igen din laminat köksbänken genom att måla den för att skapa en granit finish. Denna renovering metod är ett billigt sätt att förnya ditt kök motytor. Måla bänkskivor är förlåtande, så att du kan måla ytan om du inte är nöjd med färgkombination eller faux målningsteknik. Avstå från tvättning av faux målade laminatet bänkskiva i minst två veckor för att tillåta den akryl förseglaren att härda och hårdna.

Instruktioner

• Tvätta laminatytan med vatten och ett milt, milt rengöringsmedel. Skölj bänk med vatten för att avlägsna alla rengöringsprodukter och rester. Torka laminatytan med en ren, torr handduk. Låt ytan lufttorka under minst en timme.

• Fäst målartejp och damm lakan runt disk kanterna för att förhindra spill eller måla olyckor på andra ytor.

• Grov yta laminatbänkskivan genom att manuellt slipa den lätt med 150-slippapper. Var försiktig för att förhindra urgröpning eller ta bort för mycket av ytan om du använder en elektrisk slipmaskin. Avlägsna slipdamm med en fuktig handduk och låt bänklufttorka under en timme.

• Måla en enda skikt av flash obligations primer jämnt över laminatytan. Lufttorka primern i minst fyra timmar före applicering av ett andra skikt på samma sätt.

• Måla en enda skikt av halvblank latex för glasytor över laminatytan efter att låta primern torka helt. Lufttorka latexfärgen under minst 24 timmar före applicering av granit-färgning färger.

• Testa din granit målningsteknik på en ren bit trä eller kartong. Doppa ett skrynkligt papper lätt i en kontrasterande latexfärg färg. Badda försiktigt papperet på ytan för att skapa en graniteffekt. Låt färgen torka helt och upprepa processen med en andra kontrasterande färg.

• Använd de två kontrasterande färg färger till laminatytan, genom att använda samma skrynkliga pappersteknik på provbiten. Låt faux granit färg ansökan torka i minst 24 timmar innan tätning det.

• Täta granit målade laminatytan med en klar akryl. Låt akryl sealer lufttorka i minst 48 timmar innan du använder räknaren.


Relaterade artiklar