Födelsedagspresent idéer för 14-åriga Skater Boys

January 10

Födelsedagspresent idéer för 14-åriga Skater Boys


Köpa födelsedagspresenter eller gåvor för en annan semester eller händelse för 14-åriga skater pojkar kan vara både skrämmande och stressande. Unga tonåringar är typiskt mycket i vad som är trendigt just nu, och om du själv inte är en tonåring det är svårt att hålla dig uppdaterad med vad som för närvarande "i." Men skater pojkar har särskilda intresseområden, så det är bäst att välja mellan inom dessa kategorier.

Skateboards och tillbehör

Skater pojkar förtjänat detta smeknamn från sin förkärlek för alla saker skateboard. En födelsedagspresent för en tonårs skater pojke som är säker på att vara väl emot är en skateboard eller skateboard tillbehör. Be en vän eller familjemedlem till tonåringen i fråga att ta reda på vad hans favorit märke av skateboards är innan du gör ditt köp. Du kan ge en färdigmonterad skateboard eller olika delar av en skateboard, såsom ett däck eller en uppsättning av lastbilar och hjul, så att mottagaren kan montera skateboard själv.

Kläder

Företag som Element, Volcom, West 49 och Hurley inte bara tillverka skateboard-relaterade produkter, utan också ett brett utbud av kläder. Beroende på säsong, och personliga smak av skater pojke i fråga, anser namn T-shirts, tvättlappar, tröjor, jackor, jeans och shorts. Kläder som visar deras märkes föredrar populärt med många tonåringar, med dessa varumärken är de mest eftertraktade för tonårs åkare pojkar. Du kan också överväga märkes plånböcker, bälten, solglasögon, hattar och ryggsäckar.

Skor

Vid sidan av skateboards och kläder, "skate skor" är en viktig del av skater pojke estetiska. Samma företag som anges i avsnitt 2 säljer skor avsedda för skateboardåkare som ofta färgglada, breda skor med tjocka skosnören. Om du köper skor som en gåva för en 14-årig skater pojke, är det bäst att ta reda på hans favorit varumärken samt hans skostorlek och favoritfärger från sina vänner eller familj innan du väljer detta. Detta är ett enkelt sätt att se till att skodon verkligen kommer att uppskattas.

Presentkort

Unga tonåringar kan vara mycket kräsen om deras utseende, sportkläder, prylar och elektronik. Om du är osäker på exakt vad man ska få skater pojke i ditt liv, anser ett presentkort till en butik inriktad mot skateboardkulturen, såsom "West 49", som säljer inte bara märkesskateboards, men ombord tillbehör, kläder och skor . Detta är en gåva som han kommer att uppskatta eftersom det tar stress bort av dig och gör det möjligt för honom att välja och vraka exakt vad han vill, oavsett om det är en skateboard eller en ny outfit, för hans födelsedag.


Relaterade artiklar